banner488

Çine’nin imarı bir facia!

Milletvekili Öyüş, “Kuru gürültüye kimse papuç bırakmasın, gerçek hizmeti getirecek olanları iş başına getirmeniz lazım. Çine’nin sokakları labirent gibi. Tam bir imar faciası!” dedi.

banner496

Ak Parti Çine 45. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ak Parti Genel Merkezi Disiplin Kurulu Üyesi Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, önemli hususlara dikkat çekti.

“14 ağustos 2011 tarihinde Ak Parti çatısı altında toplandık.” diyen Milletvekili Öyüş, “Hatırlardan çıkmaması gerekir ki Türkiye Cumhuriyeti tarihinde 2001 yılında en ağır krizi yaşadık. O gün hep beraber ülkemize sahip çıkmak için Ak Parti çatısı altında toplandığımızda koalisyon hükümeti genel seçim yapmıştı. Ama halkımızın teveccühü bizi tek başına iktidara taşıdı. Ülkemizi hizmete hala da devam ediyoruz. “ dedi


Çine’nin payına düşen çok önemli

“Ak Parti olarak hizmette engel tanımıyoruz” diyen Milletvekili Öyüş,”Milletimizin, halkımızın hayır duasını alacak pek çok işe imza attık. Gören gözler için bunda Çine’nin payına düşen çok önemli. Avrupa’nın en büyük barajlarından birisini yaptık Çine’de. Dünya ölçeğinde Ak Parti olarak pek çok hizmete imza attık ve atacağız. Gökbel Barajı’nı, Çine Çayı üzerindeki ikinci baraj olarak gerçekleştiriyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.


Çine’de bir Adalet Sarayı halen inşa edilemedi

Daha önce hükümet konaklarının altında adalete saygısız bir şekilde sıkış tepiş hizmet gerçekleştirildiğini ve Ak Parti olarak Adalet Sarayları inşa edip adalete olan itibarı iade ettiklerini belirten Milletvekili Öyüş, ”Çine Belediyesi elini ağır tuttuğu için Çine’de bir Adalet Sarayı halen inşa edilemedi.” dedi.


Çine Devlet Hastanesi’nin 100 yataklı olmasına gayret gösteriyoruz

2002’ de Çine’ye geldiğinde iki tane odası olan Sağlık Ocağı’ndan bozma bir Hastane olduğunu ve bunu elli yataklı modern bir hastaneye çevirdiklerini belirten Milletvekili Öyüş, “Bunu yüz yataklı olarak dizayn etmeye gayret gösteriyoruz.” dedi.


Cumhuriyetin Kuruluşu’ndan 76 yıl sonra 76 yılda yapılamayanı yaptık

Yolsuzlukla işi olan bir hükümetin bu kadar hizmet gerçekleştiremeyeceğini ifade eden Öyüş, “Hizmetlerimizi anlatırken heyecan duyuyorum. Çine yolunu ben çok iyi hatırlıyorum avukat olarak Çine Adliyesi’ne gelir giderken yolda oyuklardan içine düşmemek için zikzaklar yapa yapa ilerlerdik. Bir arkadaşımız o hendeklerden birisinde hayatını kaybetmişti o yıllarda. Şimdi ise duble yollarımız ile çok rahat bir ulaşım ağı oluşturduk. Ülkemizde Cumhuriyetin kuruluşundan 76 yıl sonra 76 yılda yapılamayanı yaptık.” dedi.


Kimse müsabakaya katılmadan kendisini galip ilan etmesin

“Kimse müsabakaya katılmadan kendisini galip etmesin” diyen Milletvekili Öyüş, “Kuru gürültüye kimse papuç bırakmasın, gerçek hizmeti getirecek olanları iş başına getirmeniz lazım. Biz burada Çine’de yerel yönetimde söz sahibi olmak istiyoruz. Aydın’a ve Çine’ye hizmeti daha çok getirmek için Büyükşehir Yasası’nı getiren biziz fakat dün  Büyükşehir Yasası’na engel olanlar bugün sahipleniyor.” şeklinde konuştu.


Çine’de bir imar faciası söz konusu

Aydında 56 Belediye olduğunu ve 56 Belediyenin ne kadar hizmet ürettiğini sorgulayan Milletvekili Öyüş, “Aydın’da ne yazık ki Belediyeler sadece seçildiği mahallelerde hizmet görmeye çalışıyorlar. Hele Çine’de bir imar faciası söz konusu. Sokaklar bulmaca gibi, labirent gibi. Ara da bul aradığın adresi. Güzel bir ilçe görüntüsü var mı Çine’de? Gelişmesi buna benzer bir gelişme midir? Ak Parti Belediyelerinin hizmet yaptığı yerlerdeki imar düzenlerine bir bakın. Zaman içersinde size bunlardan da örnekler getireceğiz.“ diyerek sözlerini noktaladı.


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2013, 22:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472