banner488

ADD Aydın Şubeleri, Çine'de Eşgüdüm Toplantısı Yaptı

Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şubeleri, Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde eşgüdüm toplantısı için biraraya geldiler.

banner496

Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şubeleri iki ayda bir yaptıkları il eşgüdüm toplantısı bu kez Çine Temsilciği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kuruluş çalışmalarını tamamlayan ADD Çine temsilciliği yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro  katılımıyla yapılan toplantıya, Aydın ili genelinde faaliyet gösteren 14 şube başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin de katıldı.

İl Eşgüdüm Sorumlusu Aydın Şube Başkanı Günver Güneş tarafından yönetilen toplantıda, ADD Aydın İli Şubeleri Gençlik Kolları oluşumu, Gençlik Teşkilatı olmayan şubelere öneriler, Gençlik Kolları İl Eşgüdüm Sorumlusu seçimi yapılarak, idari, mali, denetleme, disiplin, hukuki konular, bilgi işlem ve internet yayınlarına ilişkin olan gündem maddeleri ele alındı.

Örgütlenme faaliyetlerinin süreğen anlamda devam etmesi, yeni şube ya da temsilcilerin açılışı ve mevcut şubelerin geliştirilmesi gerektiğine değinilen toplantıda, Türkiye gündemine dair 4+4+4 eğitim sorunları,  terör, Balyoz, Ergenekon, AB, yeni anayasa, yerel yönetimler, Yeni YÖK Taslağı, 2B arazileri ve özelleştirmeler konusunda da konuşuldu.

Toplantıda söz alan ADD Çine Temsilciği Başkanı Ayşe Aşkar , “Atatürk’te birleşmemizin baş sebebi Cumhuriyet değerlerimizin bir bir yok edilmesi, demokrasinin temeli olan laikliğin rafa kaldırılması, Atatürk ve Cumhuriyeti tarihten silmek için sistemli bir çalışma yapılması, aydınların  ve  askerlerin Silivri’ye atılması,  Ortadoğu’da izlenen yanlış politikalar, sınavlara hile karıştırılarak gençlerinin hakkının çalınması, 4+4+4 ile dindar ve kindar gençliğin yetiştirilerek gelecek nesillerin eğitimin tehlikeye atılmasıdır.” dedi.

“Milli mücadele döneminde ilk olarak Balgaç’ta düşmanı bozguna uğratan, Batı Anadolu’da Yunan ordularıyla savaşan başta Yörük Ali Efe olmak üzere Kuvayi Milliye birliklerinin tarihi toplantılarının yapıldığı yer olan Çine’de Atatürk’ü seven, Atatürkçülüğü benimseyen Çinelileri bir çatı altında toplamak için buradayız ve bu doğrultuda çalışıyoruz.” diyen Aşkar, “Şu anda Çine’de yetmiş üyemiz var. Örgütlenme faaliyetlerimiz devam etmektedir.“ şeklinde konuştu.

Başkanlığını Ayşe Aşkar’ın üstlendiği ADD Çine Temsilciliği şu isimlerden oluşuyor: Melis Çetin. Ebru Şahin, Feridun Çoban, İbrahim Çavdar, Solmaz Ece ve Giray Yörük. 


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2013, 07:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472