banner488

‘Çineliler çok ilaç kullanıyor’

Çine Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı olarak atanalı yaklaşık 1 ay olan Dr. Özgür Niflioğlu, Çineli hastalarını fazla ilaç tüketimine karşı uyardı.

‘Çineliler çok ilaç kullanıyor’
banner496
Çine’yi havası ve suyu ile güzel ve şirin bir ilçe olarak niteleyen Dr. Niflioğlu, Çine’de görev yapıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin yanı sıra Çineli hastaları aşırı ilaç kullanımına karşı uyardı.


Her ilacın toksit madde içerdiğini ve yan etkileri olduğunu belirten Niflioğlu, “Hiçbir şeyi olmayan hastalar bile ilaç için bazen aşırı ısrarcı olabiliyor. Çineli hastalarımızın ve vatandaşlarımızın ilaç kullanımına karşı daha dikkatli ve bilinçli olmaları gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Çine Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Muharrem Doğan’ın  Didim Devlet Hastanesi’ne atanması üzerine Taraftarium yaklaşık 1 ay önce İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nden Çine Devlet Hastanesi’ne tayin olan Uzman Dr. Niflioğlu, aynı zamanda Hekimlerin Sosyal Medya Platformu ‘
asistanhekim.org’un da kurucusu ve web sitesinin editörlüğünü de yapıyor.

Niflioğlu Kimdir?

1983 Yılında İzmir'de doğan Niflioğlu, 2007’de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini derecelikle bitirdi.Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi Baş Hekimliği ve İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yaptı. İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yaptığı sırada Türkiye Genç Hekimlerin başkanlığını da yürüten Niflioğlu, çok iyi derece İngilizce ve Almanca biliyor. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Doktorum
Doktorum - 10 yıl Önce

Çineliler çok şanslı, yüreği, gönlü güzel, pırıl pırıl, bilgili, aktif, genç bir doktora sahip oldukları için. Tebrikler. Hayırlı uğurlu olsun. Hastalarına da acil şifalar. İnşallah.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472