banner488

Çöğürlük Köprüsü’nün yapımına başlandı

En geç Nisan Ayı’na kadar tamamlanacak olan Çöğürlük Köprüsü’nün yapımına süratle başlandı.

Çöğürlük Köprüsü’nün yapımına başlandı
banner496
Çine Çöğürlük Köyü ile civar köylerdeki halkın büyük sıkıntısı olan ve köylülerin Çine Çayı suları üzerinden karşıya ulaşımı ilkel koşullar altında kayıkla sağladığı ‘büyük köprü sorunu’nda nihai sonuca ulaşıldı.

Çöğürlük Köyü’ne giden CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve CHP Çine İl Genel Meclisi Üyesi Erol Öz, Çöğürlük Köy Muhtarı Cavit Uyar ile birlikte köprü yapım çalışmalarının devam ettiği noktayı ziyaret ettiler.

300 metre uzaklıktaki arazilerine ulaşmak için 30 kilometrelik mesafeyi dolaşarak ulaşan köylülerin ulaşım sıkıntısını çözüme kavuşturacak olan köprü inşaatının en geç Nisan Ayı’na kadar tamamlanarak hizmete gireceğini müjdeleyen İl Genel Meclisi Üyesi Öz, “Emeğimizin hizmete dönüşmesi bizleri mutlu etti. Evvela Meclisi’mize bu hizmete onay vererek girişimlerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

55 İl Genel Meclisi’nin onayıyla, Çöğürlük Köprüsü’nün yapımı için 2013 yılındaki bütçeden 1 Milyon Tl. ayrılmış ve aynı yıl içinde ihaleye çıkılmıştı.

Gelinen süreç itibariyle yapımına başlanan köprü 25 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde ve betonarme kazık temelli olacak.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 18:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472