banner488

Çineli MHP'liler, Aydın’dan motivasyonla döndü

128 Projenin tanıtıldığı toplantıya beraberindeki partilileriyle birlikte katılan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, toplantıyı değerlendirdi.

Çineli MHP'liler, Aydın’dan motivasyonla döndü
banner496
MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Uzunırmak’ın Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki proje tanıtım toplantısına katılan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz ve beraberindeki partililer motivasyonla Çine’ye döndüler.


Tanıtım toplantısından sonra değerlendirmelerde bulunan Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, önemli açıklamalarda bulundu.

“Bu toplantı bizleri motive etti”

Tanıtım toplantısına eşi Filiz Yavuz, MHP Çine İlçe Teşkilatı ve beraberindeki partililerle katılan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, Aydın’a inançlı bir şekilde geldiklerine belirterek, “Hedefimize ulaşma noktasında gayretimiz ortadadır. Benimle birlikte toplantıya katılan herkeste aynı inancı gördüm. Bu toplantı bizleri o kadar motive etti ki inancımızın üzerine inanç kattı. Kendimizi belediye başkanı seçimlerinden önce belediye başkanı olmuşçasına hisler verdi. Buradaki arzu ve motivasyon, bizleri seçimlere daha iyi hazırlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Proje tanıtım toplantısında herkesin tek yürek olarak kenetlendiğinin altını çizen Yavuz, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm katmanlarının bu seçimlere çok iyi hazırlandığını gördüm. Halkında bizimle beraber olduğunu gördüm. Bu da bizlere daha çok güç veriyor. Çünkü siyaset halkla beraber yapılır. Halkı anlarsanız sizin de halkla bütünleşmeniz daha güzel olur.“ şeklinde konuştu.

“MHP’nin güçlü olduğunu herkes hissetmeye başladı”

Atmosferin gayet olumlu havada olduğunu belirten Yavuz, ‘’Sanki tanıtım toplantısı değil de bir seçim sonucunu kutluyor gibi bir duygunun içine güvenilir bahis siteleri girdim. MHP’nin güçlü olduğunu herkes hissetmeye başladı. Bizde buna katkıda bulunduk. Bu hissedildiği sürece de domino etkisi yapacaktır, herkes MHP’ye yaklaşacaktır. Çünkü MHP olarak Türkiye adına ortak aklın adresi konumundayız. Bu seçimler sadece belediye başkanlarını seçme seçimi değil, aynı zamanda Türk Devleti’ni bölmek isteyenlerle Türk Devleti’nin bölünmemesini isteyenlerin mücadelesi olarak görmek gerekiyor. Bu açıdan seçimler çok önemli.” dedi.

“AK Partili’ler partilerine sarı kart gösterecektir”

AK Parti’li gözüken vatandaşlara seslenen Yavuz, “Ben şuna inanıyorum. Ak Parti’ye her ne kadar orda görünseler de arkadaşlarımızın, büyük bir kısmının arzu ettikleri Ak Parti’nin bu olmadıklarına eminim. Dolasıyla partilerine ihtar vermek, düzelmeleri, onlara sarı kart göstermeleri adına bu seçimlerde, her ne kadar görüntü olarak orda olsalar bile, partilerini sandığa taşımayacaklarına eminim. Sandığa Milliyetçi Hareket Partisi’ni taşıyacaklarına güveniyorum.” ifadelerini kullandı.

Kendisinin Çine içi projelerinin hazır olduğunun da altını çizen Yavuz, “Köy ziyaretlerimizde de bir kısmını dile getirdiğim gibi Kent Kart Projesi, Aqua Park Projesi ve ARGE çalışmalarımız sonrasında belirginleşen projelerimizi de en kısa sürede halkımızla paylaşacağız.” cümlelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 18:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472