banner488

“Spora da yatırım yaptık”

Siyasetçi kimliğinin yanısıra spor faaliyetlerine verdiği destekle de tanınan Ozan, “Her türlü spor faaliyetine destek veriyorum ve bu konuda daima gençliğin emrindeyim.” dedi.

“Spora da yatırım yaptık”
banner496

Karpuzlu Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı, Tuğrul Ozan, dört yıldır görev yaptığı İl Genel Meclis Üyeliğinde sporda da önemli hizmetler yaptığını belirtti.

“11 ilçede olmayan sahayı Karpuzlu’ya kazandırdık”

“İlçemizde bulunan Gençlik Spor İl Müdürlüğü tahsisli futbol sahasını, 2010 yılı Programı ve bütçesi dahilinde sentetik çim sahasına dönüştürdük.” Diyen Ozan, “11 İlçede olmayan bu sahayı, İlçemize kazandırmış olduk ve bu sahayı İl Genel Meclis Üyesi olarak ilçe ve köylerimiz gençlerinin hizmetine sunduk. Görev yaptığım süre içinde Hatıpkışla Köyü’ne ve köy gençlerine vermiş olduğum seçim sözünden dolayı, 2010 yılında da kendi imkanlarımla 40-60m ölçülerde Futbol sahası yaptırdım. Gençlerimiz şu anda bu sahadan faydalanmaktadır.” dedi.

“Gençliğin emrindeyim”

Önümüzdeki günlerde de Tekeler Köyü’ne de Kent Sahası yapacaklarını söyleyen Ozan, “Şu an malzemeler hazır, saha düzenlendikten sonra Tekeler Köyü gençliğine de vermiş olduğum sözü yerine getimiş olacağım.” şeklinde açıklamada bulundu.

Sporu çok sevdiğini söyleyen Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan, her türlü spor faaliyetine destek vereceğini ifade edip, bu konuda gençliğin emrinde olduğunu ifade etti.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2013, 11:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472