banner488

Adnan Hoca’nın müritleri Çine’de broşür dağıttı

Kamuoyunda Adnan Hoca lakabıyla tanınan ve bir takım kitaplarında müstear isim Harun Yahya’yı kullanan Adnan Oktar’ın müritleri Çine’de broşür dağıttı.

Adnan Hoca’nın müritleri Çine’de broşür dağıttı
banner496

Dağıtılan broşürde Adnan Oktar’ın kurduğu, güzellikleri ve makyajları ile dikkat çeken mankenlerin yayın akışı içinde bulunduğu, genelde dini konuların ve Oktar’ın görüş ve sohbetlerinin yayınlandığı TV kanalı A9’un tanıtımı yapılmakta.

Televizyonda yaptığı sohbet ve etkinliklerin daha geniş kitlelere duyurabilmek amacıyla dağıtılan broşürler evlerin kapı altlarına ve  elden ele dağıtıldı. Kanalın uydu frekans kodlarının bulunduğu broşürde, “Türkiye’nin yeni kanalı, hayata bakış açınızı değiştirecek” ibaresi dikkat çekti.

Materyalizm ve ateizme karşı yıllardır kapsamlı olarak basın yayın aracılığıyla kitaplar ve sergiler açarak belgeseller hazırlayan Oktar’ın kanal tanıtımı yapılan broşüründe kendisinin eserlerinin kısa tanıtımları da yapılıyor.  

Ayrıca broşürde bir dönem ilik nakli için kan bağışı kampanyası düzenlenerek tüm Türkiye’yi seferber eden Oktar Babuna’nın da resmi yer alıyor.


Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 23:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
user
user - 11 yıl Önce

böyle fantastik marjinal insanlara ihtiyacımız var :))

ciihan..
ciihan.. - 11 yıl Önce

ilamla bağdaşmayan.görüntüler.yazık.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472