banner488

“Ak Parti’nin sancağını Belediye’ye dikeceğiz”

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın 48. Danışma Toplantısı'nda önemli konulara değinilerek toplantı finalinde Parti’ye yeni üye olan 19 Çineli’ye rozet takıldı.

  “Ak Parti’nin sancağını Belediye’ye dikeceğiz”
banner496

Çine Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Ak Parti Aydın İl Koordinatörü Cüneyt Bayraktar, Ak parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sezer Çetin, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kayamaz, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, OSB Başkanı Kayhan Güney, eski Belediye Başkanı Celalettin Kocamaz, Ak Parti Çine Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Özkaya, Kızılcahamam Kampı'nda değinilen genel politikalar hakkında konuşarak gündeme ve önümüzdeki yerel seçimlerdeki izlenecek metotlara ilişkin partilileri bilgilendirdi.

“Birlik olduğumuzda hiç kimse bizi tutamaz”

“Biz akşam dükkanımızı kapattığımızda partiye 5 dakika uğramak değil sanki işimiz her gün buymuş gibi seçimlere kadar çalışmalıyız.” diyen Başkan Özkaya, “Kampta 957 ilçe de tek tek ele alındı. Kızılcahamam’da Çine’de Ak Parti olarak aldığımız oyları değerlendirdik. Bize sordular Çine’de durum nasıl diye? 2007, 2009 ve 2011 de aldığımız oy belli. Ben kampta Çine’de bu seçimde büyük bir farkla kazanacağımızı ümit ediyorum dedim onlar da tabloya bakarak aranızda 2500 fark var. 2009 ve 2011 seçimleri çok farklı, sen burada işi sıkı tutarsan seçimleri alırsın dediler. Elbette bu benim sıkı tutmamla olmayacak. Topyekun birlik olmalıyız. Ben tek başıma hiçbir şey yapamam. Ancak inanıyorum ki birlik olduğumuzda hiç kimse bizi tutamaz.” şeklinde konuştu.

“Ak Parti’nin sancağını Çine Belediyesi’ne dikeceğimize inanıyorum”

Seçimin ancak sandıkta kazanılıp ve yine ancak sandıkta kaybedileceğine değinen Başkan Özkaya, “ Bütün gücümüz ve gayretimizle seçime kadar çalışsak da eğer sandığımıza sahip çıkmazsak bütün yıl boyunca çalışmamız boşa gider. Sandık başındaki görevli arkadaşlarımıza ve hepimize büyük görevler düşüyor. Bizim her gün 10 köye gitmemiz mümkün değil. Çine’nin 65 köyü var. Bizler bu sandıkları sizlerle beraber sahip çıktığımız gün, ben Ak Parti’nin sancağını Çine Belediyesi’ne dikeceğimize inanıyorum. Ekibimiz kuvvetli ve belediyeyi yönetecek bir ekip. Ben sizlere güveniyorum. Biz Ak Partili’yiz aramızda bir ikilik yok. Bizim hiç kimseyle derdimiz yok, biriz beraberiz. “ dedi.

“Çine’yi iktidarla tanıştırmalıyız”

“Gün, Ak Parti iktidarının nimetleriyle değerli Çineli halkımızı buluşturma günüdür.” diyen Başkan Özkaya, “Çineliler olarak gerçekten hizmete aç kalmış durumdayız. Çine’nin hizmete büyük ihtiyacı var. Bizler Çine’ye sahip çıkmazsak Çine daha da geriye gidecek. Biz bu seçimlerde Çine’yi iktidarla tanıştırmalıyız.” şeklinde sözlerini noktaladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Özkaya’dan sonra söz alan Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, 47. Danışma toplantısında konuşan Milletvekili Erdem’in tapu mağdurlarına ilişkin çözümün sorunun meclis kapanmadan çözüleceği yönündeki açıklamasını yineledi.

Türkiye’de sadece Çine ve Karaman’da tapu sorunu yaşandığını belirten Milletvekili Kılınç, “Türkiye’de Karaman ve Çine’deki bazı köylerde bu sıkıntı yaşanmakta. Mecliste bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Biz mağdur vatandaşlarımızı buradan Ankara’ya götürdük ve onların dertlerini sorunlarını kendilerinin bizzat dillendirmeleri için görüşme yapmalarını sağladık. İnşallah kısa süre içinde mağdur vatandaşlarımızın bu mağduriyetlerini ortadan kaldıracağız. Bu mağduriyetin ortadan kalkması için çalışıyoruz” dedi.

Toplantının finalinde ise Ak Parti Çine İlçe Teşkilatına katılan 19 yeni üyeye Milletvekili Kılınç, Başkan Özkaya ve Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi tarafından parti rozetleri takıldı. (Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2013, 11:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
poyraz
poyraz - 11 yıl Önce

helal sana önder abi sende geldinya bize

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472