banner488

Dönmez: ‘4 Yılda iyi işler başardık’

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, “Emeklerimizin karşılığını bu yıl alacağız” dedi.

Dönmez: ‘4 Yılda iyi işler başardık’
banner496

2013 yılı içersindeki projeler ve belediye öncülüğünde yürütülen hizmetler hakkında açıklamada bulunan Başkan Dönmez, “Göreve geldiğim günden bu yana ilçemizin önemli problemlerini değerlendirdim ve tüm enerjimi öncelikle önemli sorunların ortadan kalkması için harcadım” şeklinde açıklamada bulundu.

“Karpuzlu’ya arıtma tesisi ve kanalizasyon hizmeti gelecek”

Kanalizasyon ihale ilanının yayınladığını belirterek 2 Nisan’da neticeye bağlanacağını belirten Başkan Dönmez, “İlçemizin altyapı sorunu için gerekli çözüm noktasında göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı hızlandırdık ve neticeye vardık. 2 Nisan’da İller Bankası’nca ihale edilecek Arıtma tesisi için ödenek çıkartıldı. Arıtma tesisi önümüzdeki günlerde ihale edilecek ve ihale neticeye ulaştıktan sonra Karpuzlu’nun kanalizasyon hizmetiyle buluşması için de çalışmalar başlayacak” dedi.

“Karpuzlu-Milas yolu tamam”

“Karayolu Bölge Müdür Yardımcısı ihaleyi alan firma ile program hazırladı” diyerek Karpuzlu-Milas arasında açılması planlanan yol hakkında da konuşan Başkan Dönmez, “Bu haftalarda ay içinde yer teslimi yapılacak. Bilindiği üzere ihalesinin 2011’de yapılması girişimlerimiz nezdinde başlatılmış fakat maden firmalarının itirazı sebebiyle güzergah tespitine gidileceği için bekletilmişti.“ dedi.

“10 Yataklı Devlet Hastanesi Kurulacak”

“Entegre Devlet Hastanesi Karpuzlu’ya kazandırılarak mevcut hizmet binasında 24 saat sağlık hizmeti vermeye başlanmıştır.” diyen Başkan Dönmez, “ TOKİ Başkanlığı’nca yeni hizmet binamız ihale aşamasındadır. Yeni hizmet binası yapılması için İlçemiz Hükümet Konağının yanındaki boş arazi Sağlık Bakanlığı’na tahsis edildi. Önümüzdeki aylarda ihalesi yapılarak en kısa sürede tamamlanacaktır. 10 yataklı hastanemiz ilçemiz halkının sağlık hizmetlerinde büyük önem arz edecektir.” dedi.

Orta Mahalle Merkez Camii restorasyonu son aşamaya geldi”

Orta Mahalle Merkez Camii restorasyonu müteahhidi Kılıçarslan Baltacı ve ilçe imamları camii yapım aşamalarını da inceleyen Başkan Dönmez, “Cami restorasyonu için çalışmalarımız özveriyle devam etmektedir. Önümüzdeki haftalarda ilçemiz halkının hizmetine sunulacaktır.“ şeklinde açıklamada bulundu.


Başkan Dönmez, İlçe turizmine bir nebze de olsa katkı sağlamak ve ilçe halkının sosyalleşebilmesi için geçen yıl düzenlenen 1. Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin bu yılda gerçekleştirileceği müjdesini vererek, “19 Mayıs tarihinde 2. Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’ni gerçekleştireceğiz. Bu festival ile ilçemizin tanıtımına da büyük faydalar sağlamaktayız” dedi.

2013 yılındaki projelerin neticeye kavuşması için büyük aşamalar kat edildiğini vurgulayan Başkan Dönmez, “İlçemizin önemli sorunlarını çözebilmek için tüm enerjimi harcadım. Göreve geldiğim günden bu yana ilçemizin önemli problemlerini değerlendirdim. İnşallah 2013 yılında tüm emeklerimizin karşılığını alacağız” ifadelerini kullandı. Murat TAN


Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2013, 02:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ecevit köken
ecevit köken - 11 yıl Önce

murat bey başkanım doğru söylüyor yaptığı hizmetler belli önce dürüst bir başkanınız olduğu için şanslıyız ayrıca karpuzlu için en iyisini yapmaya çalışıyor tanıtım için festivaller yapıyor hem halk eğleniyor hem esnaf azda olsa para kazanıyor yanlız başkandan isteğimiz mesala festivalde halk kazansın esnaf kazansın mesala 100 esnaf vasa 70 kazanmalıdır 7disi değil bunuda düşünmeli bununda caresini bulmalı ayrıca her siyasetçi ve başkanlar hizmet yapsın ve yaptıklarıyla gürür duysunlar ve halk onları yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla karşılaştırırlar ve notunu verirler zamanı gelince herkese iyi çalışmalar

remzi unaldi
remzi unaldi - 11 yıl Önce

baskanim sana her ne yapsan sana yakisir kisiligin duzgun allah bagislasin allah nazardan korusun bu abin karpuzlu icin cok savasdi yinede savacak hemde az kaldi gurbetten herkese selam

hasan arıkan
hasan arıkan - 11 yıl Önce

ovaya yada göle akıtılması doğru bir davranış değil. o ova karpuzluyu besliyor.bir an önce çözüm bulunsun. tamir edilen cami için açılış yapılması inanılmaz. o camiyi hatıpkışlalı molla murat yaptırdı. yeni yapılmış gibi göstermeyin

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472