banner488

Ege Et A.Ş. yeni yatırımlara hazırlanıyor

Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Özdemir’den sonra Ege Et A.Ş. Genel Müdürü olan CHP İl Genel Meclisi Üyesi Erol Öz, Ege Et A.Ş. olarak yeni yatırımlar için etüt çalışmalar yapıldığının müjdesini verdi.

Ege Et A.Ş. yeni yatırımlara hazırlanıyor
banner496
Yatırımların hayvan üreticisinin yıllardır vazgeçilmez destekçisi olan Ege Et’in kar hacmini ve hizmet kalitesini de değiştireceğine değinen Genel Müdür Öz, “Bu yatırımları zamanı geldiğinde etüt çalışmalarımızdan sonra yöre hayvancısının yüzünü bir nebze daha güldürebilmek için devreye sokacağız.” diyerek etüt çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını belirtti.

“Yatırımlar Ege Et’i daha da verimlileştirecek”

Yatırımlar hakkında ipucu veren Genel Müdür Öz, “Elbette bu yatırımlar Ege Et’i daha verimli bir hale getirmek için olacak. Ege Et A.Ş. için tüm Piabet yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve Sayın Valimizin de teşvik ve destekleriyle canla başla çalışıyoruz.” dedi.

“Bu gün git yarın gel yok!”

Ege Et A.Ş’de kesilen hayvanların parasının artık anında alınabildiğinin ve zor zamanlar geçiren üreticinin hiçbir şekilde mağdur edilmediğini de sözlerine ekleyen Öz, “Bu gün git, yarın gel şeklinde bir ödeme gecikmesi asla yok. Hayvanı kesilen anında parasını alıyor. Ege Et’in yöre hayvancılığına katkıları ortadadır.” şeklinde konuşarak Ege Et A.Ş.’nin günden güne kara geçtiğini de vurguladı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2013, 20:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472