banner488

Demir, Karpuzlu'da eski günleri yad etti

Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, vekâlet etmekte olduğu Karpuzlu’da Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Karpuzlu Ziraat Odası’na ziyarette bulundu.

Demir, Karpuzlu'da eski günleri yad etti
banner269
2000 yılında meslek hayatına ilk Karpuzlu’da başlayan Kaymakam Demir, Karpuzlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necip Saraç ve Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici ile görev yaptığı yıllara ilişkin eski günleri yad ederek ilçedeki mevcut gelişmeler hakkında sohbet etti.


Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Saraç ve Ziraat Odası Başkanı Yetiştirici’yi makamlarında ziyaret eden Kaymakam Demir, “Karpuzlu Kaymakamımız Durdu Yusuf Betxlarge Arık izinde olduğu için bir süreliğine Karpuzlu’ya ben vekalet ediyorum. Her iki Başkan ile de görev yaptığım yıllardan bu yana tanışıklığımız var. Başkanlarımızla sohbet ederek eski günleri yad ettik.” dedi.

Kaymakam Demir, Ziraat Odası Başkanı Yetiştirici’den, bu sene içinde Karpuzlu'daki 664 üreticiye toplam 805 bin TL devlet desteklemesi yapılan organik zeytin çalışmaları hakkında da bilgi aldı. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2013, 00:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472