banner488

Mimar Yavuz, MHP Çine Belediye Başkan Adayı oldu

Kısa bir süre önce aday adaylığı belirgenleşen Mimar Mehmet Yavuz, resmen MHP’nin Çine Belediye Başkan Adayı oldu.

Mimar Yavuz, MHP Çine Belediye Başkan Adayı oldu
banner269
MHP İlçe Teşkilatı binasında konuya ilişkin düzenlenen basın açıklamasına MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Adayı Salih Gökbel ve Mimar Mehmet Yavuz katıldı. 


“Tüm Çineliler, Mimar Yavuz’u desteklemelidir”


Çine Belediye Başkanı Adayı’nın Mimar Mehmet Yavuz olduğunu açıklayan MHP İlçe Başkanı Ak, “Mimar Sn. Yavuz’un adaylığının tüm Çine için hayırlı olmasını diliyorum. Mehmet Yavuz, bilgi ve birikimiyle Çine için samimi olarak hizmet edecek anlayışa sahiptir. Adayımız ile Çine’yi  hakettiği değerlere kavuşturmak için bu yola baş koyduk. MHP olarak inşallah bu seçimleri kazanacağız. Tüm Çineli halkımızdan, hangi partiye gönül Holiganbet verirse versin MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’u desteklemelerini istiyorum. “ dedi.

“Gelecek nesiller için çalışacağız”

Yol haritasının gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için olduğunu vurgulayan MHP Çine Belediye Başkanı Adayı Mimar Mehmet Yavuz ise, “Gelişimin ancak değişimle mümkün olduğu inancına sahibiz. Biz, bu inançla Çine’yi koca bir köy görünümünden modern bir şehir görünümüne kazandırmak için ve yeni değişimi her yerde, her alanda hissettirmek için aday olduk. Gelecek nesiller için çalışmak ana prensibimiz olacaktır.” şeklinde konuştu.

Öte yandan ilerleyen günlerde geniş katılımlı bir aday tanıtım toplantısının yapılacağını vurgulayan MHP İlçe Başkanı Kamil Ak, “Benim, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Adaylığı netleşen Salih Gökbel ve Mimar Mehmet Yavuz’un, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için teklif götürdüğü bazı isimler var. İleriki günlerde kesinleşen Meclis Üyesi adaylarımızı tanıtacağız.” ifadelerini kullandı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 01:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa Uzun
Mustafa Uzun - 10 yıl Önce

Sn.Mehmet Yavuz ve Çine halkı için hayırlı olacağı inancındayim.

SIRADAKİ HABER

banner472