banner488

Belediye’den Gençlere ücretsiz POMEM hazırlık parkur kursu

Belediye’den Gençlere ücretsiz POMEM hazırlık parkur kursu
banner496

Çine Belediyesi, Polis Mesleki Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına katılacak gençlerin fiziki yeterlilik parkur hazırlığı için ücretsiz kursların başladığı bildirildi.

Çine Belediyesi polis sınavlarına katılmak isteyen gençlere Çine Yüksel Yalova Stadında kurs açtı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile gençleri ziyaret ederek başarılar diledi. Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, toplumun güvenliği ve huzuru için Polis Akademisi’ne girmek isteyen gençlere, spor salonlarının kapılarını açtıklarını ifade etti. Sapmaz, “Spor eğitimcimiz Emin Güney’in antrenörlüğünde ve Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkılarıyla, Polis Akademisi ve Askeri Okulların sınavlarına hazırlık için ücretsiz kurslarımız başladı. 25 civarındaki üniversite mezunu gençlerimize, Çine Yüksel Yalova Stadında ve Kapalı spor salonumuzda kurs verilmeye başlandık. İnşallah hepsi sınavları kazanır. Ben şimdiden hepsini başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kursta antrenörlük yapan Emin Güney, "Pandemi döneminde gençlerimizin mağdur olmaması adına böyle bir kurs açtık. Sağ olsun belediye başkanımız bize destek oldu. Gençlerimizi sınavlara hazırlıyoruz. Hepsi de çok azimli. İnşallah sınavda da bu çalışmaların faydasını görür ve başarılı olurlar. Ben hepsini azimlerinden ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472