banner488

Aydınspor 1966’da Şok İstifa

5 yıldır kulüp başkanlığı görevini yürüten Aydınspor Başkanı Aydın Cepni, istifa kararını açıkladı.

Aydınspor 1966’da Şok İstifa
 Şehrin ne maddi ne de manevi olarak Aydınspor’a sahip çıkmadığını ve hiçbir şekilde ciddiye alınmadıklarını belirten Aydınspor Başkanı Aydın Cepni, “Aydınspor’un ismi ve başarılarıyla bir yerlere gelmiş, değim yerindeyse bu kulüpten nemalanmış ve kulübü şahsi menfaatleri için kullanmış olan sözde Aydınpos’un büyükleri ve duayenleri bizlere ne maddi ne de manevi her hangi bir destekte bulunmamışlardır. Demek ki bu kulüp bize biraz büyük geliyor. Kalıbımıza, yeteneğimize ve bilgi birikimimize büyük geliyor. Ciddiye alınmayıp küçümsendiğimiz için de gerekli desteği vermediklerinden dolayı çok sevdiğim bu kulüpten affımı istiyorum. Gittiğimiz bütün kapılar bir bir yüzümüze kapanıyor. ‘Biz senin arkandayız’ deyip hiç önümüze geçmeyen ve önümüze geçip yanımızda durmayan bahsettiğim duayenlerden artık nefret etmeye başladım. Başkanlığım süresince kulüp olarak Aydın Büyükşehir Belediyesinden her hangi bir destek almadığımız gibi beklentimiz de artık kalmadı. Merkez belediyemiz olan Efeler Belediyesi ziyaretimizde spor kulüplerine hiç birine yardım yapılmayacağını belirtmişlerdi. Bağış adı altında Aydınspor 1923 ve diğer bazı kulüplere gerekli yardımların yapıldığını daha sonradan öğreniyoruz. Kulübümüzün duayene Mukap Perincek 1 ay önce bize gerekli desteği bulup sağlayacağını söylemesine rağmen hala kulüp olarak beklemekteyiz. Bunu da sebebi herhalde başta da belirttiğim gibi bu kulübün başkanlığına layık görülmediğimden dolayı olduğunu düşünmekteyim” diye konuştu.

“Maddi Anlamda Vereceğim Bir şey Kalmadı”

Kulübün başarılı olduğu dönemlerde başkanlığını ve yöneticiliğini yapmış olan ağabey ve baba dediği kişilerin ‘Sen yürü oğlum biz senin arkandan geliriz’ demelerinin yeterli olmadığını belirten Başkan Cepni, “Artık bu kulübe maddi anlamda verebileceğim hiçbir şey kalmadı. Sizlerinde bildiği gibi bir kahvehanem vardı. Orayı kaybettik. Biraz daha devam edersek burayı da kaybedeceğiz” dedi.

 “Aydınspor İçerisinde Olmayı Düşünmüyorum”

Ciddiye alınmadıklarını vurgulayan Başkan Cepni, “Ben olmasam bu kulübün olmayacağını düşünen çevremizde insanlarda var. Ben böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu görevi yapabilecek bizden daha iyi birilerinin çıkacağına inanıyorum. Bu kulübe illa ki birileri sahip çıkacaktır. Tribünden geldiğim için bu takımın her zaman yanında olacağım. Mutlaka bir şekilde orada olacağız. Yöneticilik anlamında Aydınspor Kulübü içerisinde olmayı düşünmüyorum. Başkanlık sürem boyunca bu kulüpte hocalık yapmış tüm hocalarıma, oyuncularıma bana gösterdikleri sevgiden dolayı hepsine teşekkür ediyorum.

İstifasını vermek için bir yer olmadığını belirten Başkan Çepni, kongre tarihi alıp kongre gününün gelmesini bekleyeceğini söyledi.


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 08:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472