banner488

Kadına Şiddete Karşı Turuncu Etkinlikler

Birleşmiş Milletler ’in çağrısıyla Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü olan 25 Kasım’da, cinsiyet temelli şiddete karşı “turuncu etkinlikler” kampanyası kapsamında tüm dünyada olduğu gibi Kuşadası’nda da 23-29 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Kadına Şiddete Karşı Turuncu Etkinlikler
 Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Orange The World ve V-Day Organizatörü Mehlike Hepdemir tarafından Giritliler Kültür, Dostluk ve Yardımlaşma Derneği ile Kuşadası Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’nin desteği ile düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında Kuşadası’nın pek çok noktası turuncu bayrak ve balonlarla donatılacak. 23 Kasım’da Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde kadın hakları savunucusu Avukat Nebahat Oskay Ürün’ün söyleşisi ile başlayacak olan “turuncu etkinlikler” 29 Kasım tarihine kadar çeşitli sergi, bale, dans gösterileri ve bilgilendirici söyleşiler ile sürecek.

Şiddete Karşı Pedal Çevirecekler

Kadına yönelik şiddete karşı bilinç ve farkındalık oluşturmayı hedefleyen turuncu etkinlikler kapsamında Kuşadası’nda bir de geniş katılımlı bisiklet ve motosiklet turu düzenlenecek. 28 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’ndan başlayacak olan tur dâhilinde bisikletli grup taşıdıkları turuncu bayrak ve balonlarla şehir içinde dolaşırken motosikletli grup Yeniköy, Caferli, Kirazlı, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerini ziyaret ederek kadına yönelik şiddete dikkat çekecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472