banner488

Özkaya; “Dinçer Çinelileri kandırıyor!”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e sert sözlerle yüklenen Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya önemli açıklamalarda bulundu.

Özkaya; “Dinçer Çinelileri kandırıyor!”
Çine Topçam Madran Suyu şişeleme tesisleri arkasındaki ve Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi önünde bulunan Şeytan Durağı istikametinden Soğancılar Mahallesi’ne inen güzergahtaki yol yapım çalışmalarının aylardır durdurulduğuna dikkat çeken Başkan Özkaya, “Seçim öncesi işlerine geldiği gibi Çineli köylülerimizin gözünü boyamak için, sözde çalışıyoruz imajı yaratma adına köy yollarında düzenleme başlattılar.  Sen önce ilçe merkezinde yarım bırakılan yollara yönel, uluorta sergilenen büzler, toprağı eşelenmiş yığınla parke taşları için devreye gir, belediyecilik bu değil.” dedi.


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in partilileriyle beraber basına kapalı olarak gerçekleştirdiği Mutaflar Köyü ziyaretinde, “Kalabak Çayı’ndaki düzenlemeleri bitiriyoruz” şeklindeki beyanlarının olduğunu da iddia ederek yadırgayan Başkan Özkaya, “DSİ’nin katkıları olmasaydı, 15 sene daha beklenirdi.  Dinçer, köylerde her fırsatta Kalabak Çayı düzenlemesinden söz ediyor. Ne yazık ki DSİ’ye onca katkılarından ötürü bir teşekkür bile edemiyor. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çinelileri kandırıyor.” ifadesinde Betgaranti bulundu.

Seçimlerden önce eski emlak binasının yıkılarak Başkan Dinçer’in ifade ettiği üzere, altı otopark olarak dizayn edilecek bir çevre düzenlemesi yapılacağı vaatleri üzerinden de konuşan Başkan Özkaya, “Bunlar böyle mi sözünde duruyor. Yıkacağız dediği taksi durağı meydanında bina halen öylece duruyor.” şeklinde konuştu.

Ak Parti olarak Çine’ye hizmet için söz verdiklerinde tuttuklarını ve Çine’ye hizmet için samimi olduklarının da altını çizen Başkan Özkaya, “Biz bugüne kadar verdiğimiz her sözü tuttuk, hatta zamanından önce yerine getirdik. En son geçen duble yoldaki üst geçit gibi biz hep doğruları söyledik ve Çine’ye hizmet için yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Hakk için halk için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımız bize güvenmeye devam etsin.” dedi. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2013, 02:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472