banner488

Tekeler Köyü Cuma Meydanı parke taşı ile kaplanıyor

Yaklaşık 2000 nüfusuyla, Karpuzlu'nun en büyük köyü olan Tekeler Köyü’nün pazar yeri olarak da kullandığı, "Cuma Meydanı" olarak bilinen geniş köy meydanı parke taşı ile kaplanıyor.

Tekeler Köyü Cuma Meydanı parke taşı ile kaplanıyor
Parke taşı döşenmesine ilişkin konuşan Karpuzlu Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi S. Taner Çakar, “Önceki aylarda İl Encümeninden çıkardığımız 30 Bin TL ödenek ve İlçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliğinden yaptığımız 8 Bin TL takviye ödenekle; toplam 38 Bin TL'ye mal ederek parke taşı ile kapladık. Cuma günleri kurulan pazarıyla, asker eğlenceleriyle, köye gelen pazarcıların da kullandığı köy meydanının zemini, eskimiş beton kaplama idi. Köy Muhtarı Nevzat Vizil'in de talebiyle İl Özel İdaresi yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucu, köy halkının bu talebi karşılanmış oldu.” şeklinde açıklamada bulundu.


“Köye 92 Bin Pinbahis Tl değerinde daha parke taşı döşenecek”

Tekeler Köyü’ne en son İl Özel İdaresi ödeneğinden gelen ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinden 20 Bin TL ve 40 Bin TL olmak üzere 60 bin TL değerinde daha parke taşı döşenecek.

“Ayrıca KÖYDES projesinden; Cuma Meydanından Yağışlar Köyü istikameti üzerine de 32 Bin TL daha parke taşı döşenecek.” diyen Çakar, “Böylelikle meydana da yapılan taşlarla birlikte 130 Bin TL değerinde parke taşı bu sene Tekeler Köyü’nün ihtiyacı olan yollara ve meydanlara döşenmiş olacak. İller Bankası, KÖYDES ve İl Özel İdaresi kaynaklarından köylerimizin büyük oranda parke taşı ihtiyacını karşıladık. Hayırlı olsun.” dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2014, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yasin şeker
yasin şeker - 10 yıl Önce

hocam metre kare alalım değer gözlemi yapalım...

Tekeler Köyü
Tekeler Köyü - 10 yıl Önce

altyapı sorunu çözülmeden yapılan bu yatırımlar makyajdan öteye geçmez. tekeler olarak makyajdan önce köyün geleceğini yakından ilgilendiren sorunlar üzerinde durulması hayati önem taşıyor. maalesef yerel bürokrasi ve yöneticilerimiz bunun hala farkına varamadılar. varamadıkları gibi geleneksel seçim yatırımlarıyla halkın ilgisini çekmeye çalışıyorlar. oy kaygısıyla milli servetin yersiz ve zamansız harcanıyor olması memlekete ne kadar değer verildiğinin bir göstergesi.

lütfen biraz samimi olalım.

SIRADAKİ HABER

banner472