banner488

Kocamaz, Dinçer’e yüklendi

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, parti seçim çalışmaları için ziyarette bulunduğu Yeniköy ve Kuruköy kahvehanelerinde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i eleştirdi.

Kocamaz, Dinçer’e  yüklendi
banner496

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, parti seçim çalışmaları için ziyarette bulunduğu Yeniköy ve Kuruköy kahvehanelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Çine Belediyesi’nin yardım adı altında seçim rüşveti dağıttığını ileri sürerek Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i hedef aldı.

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer’i eleştiren Kocamaz daha önce de sarfettiği ‘seçim rüşveti’ açıklamalarını yineleyerek, “Belediye fakire fukaraya yardım eder ama her zaman yardım eder. Sadece seçim geldiği zaman edersek bir de kadın kollarıyla dağıtırsak bunun adı seçim yardımı değil seçim rüşveti olur.” dedi.

Kuruköy ve Yeniköy ziyaretinde bulunan AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’a Çine AK Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer de eşlik etti.

Belediye’nin paralarını israf ettiğini belirten Kocamaz, “Milletimin parası harcanırken kendi paramdan önce tutarım. Bugünküler gibi çarçur eden, köylülere, ‘ben 15 sene yattım, ya arkadaşlar seçim geldi, kömür dağıtalım, pirinç dağıtalım’a girmem. Şimdiye kadar neredeydi aklın?” dedi.

‘’Yardım adı altında seçim rüşvetidir’’

Dağıtılan yardımların seçim rüşveti olduğunun altını çizen Kocamaz, “Belediye fakire fukaraya yardım eder ama bu her zaman olmalı. Sadece Arzbet seçim geldiği zaman edersek bir de kadın kollarıyla dağıtırsak bunun adı seçim yardımı değil seçim rüşveti olur. Bunlara inanmayalım. Bunlar yardım adı altında seçim rüşvetidir. Sakın aldanmayın. Verilenleri yiyin çünkü bunlar kendi parasıyla değil milletin parasıyla dağıtıyor. Onlara bir borcunuz yok. ‘’dedi.(Murat TAN)



Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 21:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472