banner488

Örter’den, Kocamaz’a zehir zemberek cevap!..

Çine Madranspor Klubü Başkanı Ali Örter’den , AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’a cevap gecikmedi.

Örter’den, Kocamaz’a zehir zemberek cevap!..
banner496
Çine Madranspor Klubü Başkanı Ali Örter, geçtiğimiz günlerde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile aralarında yaşanan telefon polemiği üzerinden basın açıklaması düzenleyen AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’ı, eleştiri yağmuruna tuttu.


Açıklamasına, ‘Şahsıma, Çine Madranspor’a ve Çine Belediyesi’ne akıl hocalığı yapmaya kalkışan Celalettin Kocamaz’ın psikolojik durumunun iyi olmadığını düşünüyorum.” sözleri ile başlayan Başkan Örter, “Yaptığı basın açıklamasıyla siyaset yaptığını sanmakta ama gerçek amacı, kendisine karşı olan herkese, belden aşağı çamur atıp bundan kendine fayda sağlamaya çalışmaktadır.” dedi.

“Çine Madranspor’u neden ortada bıraktı?”

Başkan Örter, Çine Madranspor’un hamiliğine soyunarak, kamuoyuna şirin gözükmeye çalışan Celalettin Kocamaz’ın, Madranspor’a en büyük zararı veren kişi olduğunun altını çizerek, “Kocamaz, Mustafa Gürkaş’ın başkanlığı döneminde neden takıma bir otobüs dahi vermedi. Neden hiçbir konuda destek olmadı. Sayın Yüksel Yalova, şehir stadını yaptırdığında stadın tabelasını indirmeye çalışan Sn. Kocamaz değil midir? O tabela oradan inmedikten sonra ben o stada girmem diyen kendisi değil midir? Tüm bunları diyen sözümona siyasi deha, Sn. Mehmet Ağar’ın DYP Genel Başkanlığı döneminde danışmanı olan Yüksel Yalova’dan Çine DYP Belediye Başkanı olması için kendisi adına istekte bulunmadı da ben mi bulundum.  Çok duyarlı bir Belediye Başkanı’ydı da, Çine Madranspor’u neden ortada bıraktı? Kaç yıldır ne kadar destekte bulundu? Aday olunca mı birden Madransporlu oluverdi. Üyelik aidatı dahi ödemeyen biri, bize Madranspor dersi vermeye kalkıyor. ” şeklinde açıklamada bulundu.

“Başkanlık makamının yüceliğini savunacak en son kişi sensin”

“Sadece biz değil, senin ayaklarını makam masasına uzatarak, ceketini asarak Belediye’yi yönettiğini bütün Çine biliyor.” Sözleri ile Kocamaz’a yoğun eleştiriler yönelten Başkan Örter, “Belediye Başkanlığı makamının yüceliğini savunacak en son kişi sensin. Daha 3 ay öncesine kadar kapı kapı dolaşıp, hatta benim dükkana gelip Sn. Yücel Eşiyok ağabeyim hakkında ağıza alınmayacak saygısızca laflar edip, daha sonra O’nu 1. Sıra Meclis Adayı yapan O değil midir? Mehmet Karcı ağabeyim için ileri geri konuşup, Meclis Üyesi Adayı yapan O değil midir? Abdullah Afşin ağabeyime 15 yıldır, ‘Seçimi sen kaybettirdin’ deyip kontenjan 1. Sıra Adayı yapan O değil midir? Kalkmış bir de bize terbiye dersi veriyor. 2004 yılında yapılan DYP Belediye Başkan Adaylığpı ön seçiminde, şahsım olarak Sn. Dr. Altuğ Karaköse’nin arkasında durarak ve aday yaparak sana siyaset dersini zaten verdim.” dedi.

“Çine Belediyesi’nin ve başkanımızın her zaman arkasındayız”

Kendisinin 36 yaşında olduğunu gençliğinin heyecanı ve tecrübesizliğin getirdiği her türlü olumsuzluklar karşısında özür dilemesini bileceğinin de altını çizen Başkan Örter, “Beni affetmek erdemliğini göstermek de, örnek alınacak bir insan davranışıdır. Aile içinde sıkıntılar her zaman olur ve biz bunları aşmasını da biliriz. Çine Belediyesi’nin ve başkanımızın da her zaman arkasındayız. Bu konuda rahatsız olanların, hazmedemeyenlerin tek amacı tekere çomak sokmaktır. Yönetici sorumluluğu almak o kadar kolay Baymavi iş değil.” dedi.

“Şampiyonluğu da Çine’ye getireceğiz”

Bir sürü sıkıntıyı ve engeli aşa aşa Çine Madranspor iyi bir konuma getirdiklerine dikkat çeken Başkan Örter, “Bu başarımızı çekemeyenler, içine sindirmeyenler bundan faydalanıp, ortalığı yangın yerine çevirmek istemektedirler. Biz kooperatif kurup da milletin parasının üstünde yöneticilik mi yaptık? Memleketimize faydalı olmak, onurunu yaşatmak adına, sıkıntıları da az çok yaşadık. Evdeki çocuğumuzu ihmal ettik, gece gündüz klubümüz için mesai veriyoruz. Ama kim ne derse desin, ne çamur atarsa atsın şampiyonluğu da Çine’ye getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Madranspor siyaset üstüdür”

Zehir zemberek açıklamalarının sonuna doğru, ‘Tepeden inme Başkan Adayı olduğu partiden, mahalle delegesi bile seçilemeyen Kocamaz, halkımızın gönlünde yer tutan ve Çine Madranspor’un arkasında dimdik duran Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’e laf söyleme cesaretini gösteremez.’ diyen Örter, ‘Ancak çamur atmayı becerir, çünkü O’nun siyaset yapma şekli budur. Madranspor siyaset üstüdür. Çine halkı şunu bilmelidir ki, sezon sonunda Şampiyonluk Kupası’ndan Madran Suyu’nu hep beraber içeceğiz." cümleleriyle açıklamasını noktaladı. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 01:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
muhsin algin
muhsin algin - 10 yıl Önce

2009 yerel secimlerde meclis uyesi olmadiginda neler yapyigini gayet iyi bilirim.

hasan
hasan - 10 yıl Önce

sayın başkan söylediklerinin hepsi doğru sanki erdenin sözleri gibi sen onun gibi olma emi belki eksik bile söyledin hatır çeki keserek beni bitirdi dediklerinle yola çıkanlar çinenin hayrı için hiç bir şey yapamazlar çıkarları ortada yok ise.......

gerçek vatansever
gerçek vatansever - 10 yıl Önce

örter sen bence iyi değilsin sen belediye başkanına ambarcıya şahine ana avrat sövdünmü sövmedinmi...dinçer sen bu küfürleri yedin mi yemedinmi...bırak hikaye anlatmayı...

ali türk
ali türk - 10 yıl Önce

Helal olsun ali abii

vatandaş kemal
vatandaş kemal - 10 yıl Önce

bu açıklamadan benim tek anladığım ali öreterin sayın belediye başkanımıza küfür ettiğini o konuda açıklama yapmayarak dolaylı olarak kabul ettiğidir.bunca açıklama da sadece celalletin beyin handikaplarını belirtmiş ama bir yer de küfür etmedim diyememiş,gerçekten üzücü

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472