banner488

Kırat, Çine’de yeniden şaha kalkma hazırlığında

Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilatı aldığı sürpriz bir kararla 30 Mart Yerel Seçimleri için diğer partilerden gelen türlü ittifak tekliflerine rağmen yerel seçim startını vererek seçim sürecine dahil oldu.

Kırat, Çine’de yeniden şaha kalkma hazırlığında
banner496
DP Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar ve Yönetim Kurulu üyelerinin türlü istişareler sonrası aldığı karar gereği, ‘Kırat ile devam’ kararına varan partililer, Çine Demokrat Parti İlçe Binası’nda düzenlenen basın açıklaması ile seçim startı verildiğinin kamuoyuna deklare edilmesi için bir araya geldiler.


Yaklaşık 35 partilinin katıldığı basın açıklamasında, DP İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile DP Çine İl Genel Meclisi Üyesi Gültekin Alp Akbay ve DP Çine Belediye Başkan Adayı Erdal Özcan da hazır bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ında 30 Mart Yerel Seçimler’inde parti kadrolarının aktif olarak bulunması ve ittifak taleplerine meyil edilmemesi direktifinin türlü istişare toplantılarından sonra karar merceğine alınması Çine’de de meyvesini verdi. DP, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi diğer siyasi partiler gibi Aydın’da Efeler başta olmak üzere Nazilli, Köşk, İncirliova, Germencik, Didim ve Çine’de Kırat ile şaha kalkma desturu ile yola çıktı.

“DP Çine’de seçime katılacak”

Çine’de de seçime katılma kararı aldıklarının altını çizen DP İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, “Erdal Özcan’ı Çine Belediye Başkan Adayı olarak açıkladık. Bugün saat 16:00’ya kadar Belediye Meclis Üyesi aday listelerimizdeki eksiklikleri tamamlayarak kesinleştireceğiz. Belediye Meclis üyelerimiz bugün itibariyle netleşecek. DP Çine’de seçime katılacak.” ifadelerini kullandı.

“Çine’de biz de varız!..”

Hiç kimsenin DP’yi küçük ya hor görmemesi gerektiğini de önemle vurgulayan Başkan Soydar, “Biz gerçekten büyük bir misyona sahip bir partiye mensup fertleriz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Böyle bir zamanda, bu misyonun sağlam neferleri olarak burada toplanmış ve Çine’de bu misyonu yeniden yaşatmak ve büyütmek için, ilçemize samimiyetle hizmet için, bizde varız diyebilmek için buradayız. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Çok mutluyuz çok gururluyuz.” dedi.

Yaklaşık 3 yıldan bu yana ilçe başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirten Soydar, “Bu partiyi bir şekilde kimseye muhtaç etmeden bugünlere getirdik. İnşallah 30 Mart’taki yerel seçimlerde de partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Burada hep birlikte istişareler yaparak vatandaşımızla buluşacağız ve projelerimizi konuşacağız.” şeklinde konuştu.

“Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyiz”

Belediye Meclis üyelerinin hazır olmasıyla birlikte seçim çalışmaları için program oluşturup, ne şekilde hareket edeceklerini belirleyecek Asyabahis olduklarını da ifade eden Soydar, “Hizmet amaçlı yarışın hakim olduğu ve ön planda projelerin paylaşıldığı bir siyasi mücadeleyi başlatmış bulunmaktayız. Anlamsız ihtiraslarla, saygısız ve seviyesiz bir düzey ile ‘seçimi kazanacağım’ saplantısı içerisinde bir seçim yarışı yapmak istemiyoruz. Herkes vatandaşın teveccühünü kazanmak için yarışmalı. Biz bu seviyeyi yıllardır hiç bozmadık. Bizim için yıllardan beri aslolan ilçemize hizmet etmektir. Biz biz bu minvalde yola çıktık.” dedi.

Aralarında 94-99 yılları arasında Çine Belediyesi’nde idarecilik yapan partilileri olduğuna da dikkat çeken Başkan Soydar, “Arkadaşlarımızla hep titiz davrandık, bu ilçenin değerlerini kimseye peşkeş çekmedik. Çine’de şu an belediye kaynakları çarçur ediliyor. Belediye kaynaklarının iyi kullanılmadığını düşünüyoruz. Biz samimiyiz ve dürüstüz. Geçmişteki icraatlarımız da ortadadır. Vatandaşımız teveccüh gösterirse ilçemize hizmet etmeye adayız ve talibiz.” cümleleriyle açıklamasını noktaladı.

“Özcan’dan birlik beraberlik çağrısı”

DP İlçe Başkanı Soydar’dan sonra söz alan DP Çine Belediye Başkan Adayı Erdal Özcan ise, “Misyonumuza gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları süreci içerisinde birlik beraberlik içerisinde hareket edeceğiz.Bu sevda bitmez, bu kırat vazgeçilmez“ dedi. (Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 21:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali
Ali - 10 yıl Önce

Ahmet abi seni tebrik ediyorum inandığın dava uğruna bazı Abi'lerimiz ve amcalarımızla duruşunuzu o kadar net ifade ediyorsunuzki günümüz siyasetine koltuk meraklılarına öyle büyük cevap veriyorsunuzki önünüzde eğiliyorum

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472