3 gün sürecek eğitimde başarılı bulunan üyelerden proje oluşturmaları ve hazırladıkları projeleri uygulamaları istenecek..

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Şengül Pak, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Önder Tırabuz ve CHP Çine Belediye Meclis Üyelerinin ve parti yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı eğitim programında CHP'nin tarihi, tüzüğü, sosyal demokrasi ile sosyal projeler hazırlama konusunda eğitimler verilecek.

Bülent Doğan, Fulya Üstündağ, Bayram İnci ve Emir Yeşilyurt’un eğitmenlik görevini üstlendiği proje ile CHP Çine İlçe Örgütü’nün ‘Temel Siyasi Eğitim’ ile daha akılcı, oportünist siyasetten uzak, çözüme dönük ve sosyal sorumluluk gerektiren projelerde daha etkin olmasının sağlanacağı  Parti Okulu hakkında konuşan Çineli CHP’liler , “Parti Okulu’ndaki eğitim sayesinde parti propagandasının ve ilkelerinin halka samimiyetle anlatılmasında yararlı olacağı konusunda hemfikiriz ” dediler.

“Üyelerimizin nitelik kazanmasını amaçlıyoruz”

 Eğitim hakkında bilgi veren Parti Okulu Eğitmeni Bülent Doğan, “Burada işleyeceğimiz 6 konu var. Bunlar; Halkla İlişkiler ve İletişim, CHP tarihi, CHP programı, CHP tüzüğü, Sosyal Demokrasi ve Sosyal Proje Yönetimi konularıdır. İki amaç hedefliyoruz. Üyelerimizin hem partiyle ilgili hem de dünya görüşümüzle alakalı olarak bir takım temel konularda söz sahibi olmasıdır. Üyelerimizin bir nitelik kazanmasıdır” diye konuştu. Murat TAN