banner488

CHP’li Şahin, “Sizden İzin Alacak Değiliz”

CHP’li Şahin, “Sizden İzin Alacak Değiliz”

Cumhuriyet Halk Parti İlçe Başkanı Tayfun Şahin, yeni yapılacak Hastane ve Cezaevi yatırımları oldubittiye getirildiğini ve yer seçiminin doğru olmadığını belirten basın açıklaması yaptı.

CHP İlçe Başkanı Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Çakır’a yaptıkları yatırımlar ile ilgili suçluluk duyduğunu ve durumun vahim olduğu belirterek, “laf olsun torba tolsun diye açıklama yapma” dedi. Başkan Şahin açıklamasında: “Muhalefet demek yapılan şey doğru olsa da eleştirmek değil yapılan yanlışlıkları göstermektir" diyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır’ın ifadesinin altında bir suçluluk duygusu yatmaktadır. Sen her yaptığının doğru olduğunu iddia ediyor ve muhalefeti suçluyorsan durum vahim demektir. Eleştirilen ne varsa mutlaka bir yanlışlığı, eksikliği vardır ki eleştiriliyordur. Buradan açıklama yaparken laf olsun torba dolsun diye açıklama yapılmaz. Bir dayanağı ve gerekçesi vardır ki, bunu okuyan da değerlendirir ve doğruyu yanlışı idrak eder.

Cezaevi ve hastane komşuluğu

Gelelim yeni hastane binasının yapılması ve yerinin konusuna. Birincisi Aydın istikametinde yapılan her türlü yatırım, oraya bağlı olan personelin Aydın’da yaşamasını, yakın olmasını sağlar. İkincisi hastanenin yapılacak olan yeri ilçemiz girişinde olması ve karayolu kenarında olması özelliği ile bence Çine’nin en değerli arazisidir. Oysa oraya birçok işyeri yapılıp bölge ekonomisine daha fazla katkı sağlanabilirdi. Üçüncüsü hastanelerin etrafında sosyal ihtiyaç kurumları ve sağlık ile ilgili vatandaşa hizmet veren yan sektörler ile ilgili işyerleri açılması gereklidir. Ama maalesef bu alanlar yeterli değildir. Dördüncüsü oraya yapılacak olan kapalı cezaevi ile hastane yan yana ne kadar sağlıklı bir komşuluk gösterecekler oda ayrı bir konu.

“15 Trilyon harcandı diye konuşmayalım mı?”

Hastanenin şehir dışında yapılarak ilçenin gelişmesini ve genişlemesini savunanlar, Çine’nin göbeğine oturtulmuş yeni hükümet konağı binasını görmezlikten geliyorlar. Ne yani 15 trilyon lira harcandı diye konuşturmayacak mısınız? Hizmeti yapın arkadaş, sırf muhalefet olsun diye karşı çıkan yok merak etmeyin. Hani diyor ya çiçeği burnunda AKP İlçe başkanımız: trafik sorununu çözemeyen zihniyet bizi eleştiriyor diye. Sen o binayı oraya yaparken neden birçok kesimden görüş almadın. Neden yoğunluktan oluşacak trafik sorununa bende katkıda bulunacağım diye düşünmedin.

“Açık arayarak mutlu olmuyoruz”

Neden Çine’ye yapılacak cezaevi yeri ile ilgili hiçbir AKP’li konuşmuyor? Çünkü onlarda bu yanlışlığın farkındalar. Konuşamıyorlar bile. Oldubitti ye getirilen bu proje hakkında eleştirmek görevi elbette bize düşüyor. Ne yani konuşmayalım mı şimdi sayın başkan. Size tavsiyem baştaki iktidarınızın yaptığı gibi, medyası, yandaşları ve trolleri ile bir savunma mekanizması olarak sizin gibi düşünmeyenleri daha baştan suçlamaya kalkmayın. Önce çıkın Çine Belediye başkanımız Sayın Enver Salih Dinçer ve belediye meclis üyelerimize bir teşekkür edin. Çünkü onlar ilçemize gelecek hastane için bu zor günler de olağanüstü meclisi toplayarak sizlerin işini kolaylaştırmış ve çabuklaştırmışlardır. Açık arayarak bizde mutlu olmuyoruz merak etmeyin. Sadece sayenizde dibe vurmuş ülkemizin, mutluluk maskesi takmak zorunda bırakılan cefakar vatandaşımızın sözcüsü oluyoruz. Bunu yaparken de size danışacak ve izin alacak değiliz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mülâyim  bay
Mülâyim bay - 4 yıl Önce

BRAVO BAŞKAN BÜTÜN YANLIŞLARI AÇIKLAYIN, TRAFİK SORUNUNU SARIOĞLU YOLU KARADAĞLARIN ORADAN KAPATARAK OLUŞTURDULAR, KARAYOLLARINA AKP İZİN VERSE İDİ ORASI KAPANMAZ TRAFİK Rahatlardı

Poyraz
Poyraz - 4 yıl Önce

Başkan sen konuşma icraat yap trafik sorununu belediye çözecek yapamayacaksanız bırakında işin eğilleri yapsın korkmayın okadar

SIRADAKİ HABER

banner472