banner488

CHP 89.yılını Taksim'de kutluyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul İl Başkanlığı'nca Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.

CHP 89.yılını Taksim'de kutluyor

CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'da meydana gelen olay nedeniyle genel merkezden gelen talimat doğrultusunda bugün yapmayı planladıkları şenlikli kutlamaları daha mütevazı seviyeye çektiklerini belirtti.

Bugünün dünya tarihinde eşine sık rastlanmayan bir kurtuluşun ve bir kuruluşun yıl dönümü Savoybetting olduğunu dile getiren Salıcı, 9 Eylül'ün hem İzmir'in kurtuluşunun hem de CHP'nin kuruluşunun yıl dönümü olduğunu ifade etti.

Salıcı, CHP'nin devrim, demokrasi, tam bağımsızlık, eğitim, gelişim ve çağdaşlık demek olduğunu belirterek ''Biz çağdaş Türkiye'yi inşa etmenin yanısıra, Türkiye'ye demokrasiyi, çok partili sistemi getiren partiyiz. Tarihinden ve devrimciliğinden kopmadan, 89 yıldır bu ülkeni refahı, huzur, barışı, kalkınması için 89 yıl önce olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkla mücadele eden bir partiyiz'' dedi.

Törene, partinin ilçe teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472