banner488

Başkan Bozkurt, “Meydanı Boş Bırakmayacağız”

Başkan Bozkurt, “Meydanı Boş Bırakmayacağız”

İYİ Parti Çine ilçe Başkanı Erkan Bozkurt, 1 Mart Pazar Günü yapılacak olan olağan gelen kurulda tekrar ilçe başkan adayı olduğunu açıkladı.

Çine İYİ Parti’nin 1 Mart Pazar günü yapılacak olan kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Önceki yönetimin istifası sonrasında İYİ Parti kurucu üyelerinden başkanlığa Erkan Bozkurt atanmıştı. Mevcut Başkan Bozkurt, İYİ Parti Çine İlçe Başkanlığı’nda partililer ve belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıda adaylık açıklaması yaptı.

Meydanı boş bırakmayacağını vurgulayan Başkan Bozkurt, Genel Başkanımız Meral Akşener’i liderliğinde ve sözündeki gibi medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer diyerek kurucusu olduğum partimizin Çinemizde büyütmek ve geleceğimizin daha rahat ve daha güzel bir Türkiye olması için tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber gece gündüz durmadan var gücümle çalıştım. Şahsi menfaatlerimi hiçe sayarak koltuk sevdalısı olmadan ben değil biz mantığıyla hareket edip tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla Allah yolunda helaliyle çalıştık, doğru yoldan şaşan olursa da onlara meydanı boş bırakmadan bu görevi yapmaya siz değerli üyelerimiz takdir ederlerse talibim. Çatışan değil çalışan bir ilçe başkanı olmak için Çine İyi Parti İlçe başkanlığına adayım. Kongreler siyasi hayatımızın toylarıdır. İlçe başkanlığı görevine geldiğim tarih sonrası ve ilçe kongremiz sonrası ben ve dava arkadaşlarımla girdiğim yarışın sonucunda galip yada mağlup olmayacak İyi Partimiz var olacaktır. Biz birlikte İyi olursak Türkiye’miz iyi olacak, ülkemiz ve devletimiz iyilerin iktidarıyla buluşacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 11:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472