banner488

Ali Uzunırmak: Tayyip Erdoğan şerefini koruyacak,

Ali Uzunırmak: Tayyip Erdoğan ya şerefini koruyacak, ya da bugünkü tavrını sürdürecektir!

Ali Uzunırmak: Tayyip Erdoğan şerefini koruyacak,

TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan seslenmek istiyorum; Tarafsızlığı üzerine burada TBMM’de şerefi üzerine yemin etti, ya şerefini koruyacak ya da bugünkü tavrını sürdürmeye devam edecektir!” dedi.

Ali Uzunırmak, TBMM Genel Kurulu’nda İç Güvenlik Yasası görüşülürken yaptığı konuşmada şöyle konuştu:

ÖZGECAN, FIRAT ÇAKIROĞLU, SÜLEYMAN ŞAH, MALATYA UÇAK KAZASI

Türkiye çok acı günler yaşıyor; sıralı olarak, önce Özgecan'la başladı acılarımız, sonra Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizle devam etti, Suriye'de Süleyman Şah Türbesi, arkasından Malatya'daki uçak kazamız.

BU ACILARA RAĞMEN, YÖNETİCİLER MÜNAFIKLIKTA ZİRVE YAPIYOR!

Bu kadar acıya rağmen Türkiye'yi yönetenler yalancılıkta, iftiracılıkta ve münafıklıkta zirve yapıyorlar. Hiçbir meseleyi doğru tartışmıyorlar. Son tartışmalar…

TARAFSIZ KALACAĞINA DAİR ŞEREFİ ÜZERİNE YEMİN ETMEDİ Mİ?

Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan seslenmek istiyorum: Tarafsızlığı üzerine burada şerefi üzerine yemin etti, ya şerefini koruyacak ya da bugünkü tavrını sürdürmeye devam edecektir.

ESEFLE KINIYORUM

Genelkurmay Başkanının arkasında, Sayın Genel Başkanımızla ilgili yaptığı açıklamayı esefle kınıyorum ve telin ediyorum.

HİÇ AHLAK, UTANMA, ADAMLIK YOK MU?

Değerli milletvekilleri, 8 Şubat 2013 günü, bugünkü Sayın Cumhurbaşkanı Başbakanken BDP'yle Anayasa değişikliğine giden bir anlaşmayla anlaştığını itiraf ediyor. Bugün Sayın Davutoğlu açıklama yapıyor, "MHP HDP'yle ittifak yapıyor" diyor. Hiç ahlak yok mu, hiç utanma yok mu, hiç hafıza yok mu, hiç adamlık yok mu?”

 


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472