banner488

AK Partili Cemal Çakır, “-Cek –Cak’larla Şahin Milleti Kandırmada ve Aklıyla Oynamada Ustadır”

AK Partili Cemal Çakır, “-Cek –Cak’larla Şahin Milleti Kandırmada ve Aklıyla Oynamada Ustadır”
banner496

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır’dan, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in basın açıklamasında kullandığı “cek –cak’çılar listesine AK Parti Çine İlçe Başkanı Sayın Cemal Çakır da eklenmiştir” cümlesine cevap geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır’dan, Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e gelen cevapta, “Sayın Şahin yan gelip yattığın yerden bir an önce kalk da yıllardır vermediğiniz hizmeti bari son 4 yılda ver” dedi.

"Peşindeyim"

Milletimize söz verip yerine getirmediğiniz her vaadinizin peşindeyim diyen Başkan Çakır, yaptığı basın açıklamasında; “Şunu ifade etmek isterim ki Sayın Tayfun Şahin'in açıklamalarını okuyunca hem üzüldüm hem mutlu oldum. Üzüntümün ve mutluluğumun sebebini açıklayacağım ama öncelikle şu -cak -cek mevzusuna girmek istiyorum. Biz Adalet ve Kalkınma Partisi olarak bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Sayın Şahin'in deyimi ile Ankara'daki abilerim, ‘Çine’ye doğalgaz getireceğiz’ dedi. Sayın Şahin, ‘siz Çine’ye doğalgaz getiremezsiniz’ dedi. Hatta ilk gelen ana boru hattında fotoğraf çektirdiniz; Ankara'daki abilerim yeni bir hükümet konağı binası yapacağız dediler ve yaptılar. Ankara'daki abilerim yıllardır yılan hikayesine dönen ve tüm üreticilerimizin faydalanacağı Adnan Menderes Barajı’nı yapacağız dediler ve onu da yaptılar. Toplulaştırmayı yapan da, kapalı sulama sistemiyle toprağın altına üç metre çapında altı metre boyunda boruları koyan da benim Ankara'daki abilerim Sayın Şahin. Ve daha niceleri var ama saymaya ne vakit yeter, ne de kağıt kalem. Ancak -cek –cak’larla Sayın Şahin milleti kandırmada ve aklıyla oynamada ustadır. Sayın Şahin mesela seçim öncesinde Akçaova daki sadece göstermelik olsun diye temelini attığınız mezbahayı yapacağız demiştiniz; bakın dikkat çekiyorum –cek - cak eki kullanmıştınız. Seçimden bir kaç ay önce temeli atılabilen mezbahayı, seçimin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen niye tamamlayamadınız? Hani siz yolları yapacaktınız? Bakın yine –cak - cek var. Sayın Şahin Çine’nin yollarından memnun musun? Yoksa göstermelik çalışmalarınızı vatandaşımızın gözünü boyamak için seçimden önceki son 6 ayı mı bekliyorsunuz? Bakın daha 3 gün önce ben buradan Bakanımızın müjdesini duyurmuşken, hemen Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanımız tarafından buğday, arpa ve bakliyat taban alım fiyatı ile destek primleri açıklanmıştır. Hükümetimiz hangi cümlesinin sonunda –cek – cak eki kullanılmışsa onu yerine getirmiştir; ancak siz hangi vaadinizi yerine getirdiniz? Milletimize söz verip yerine getirmediğiniz her vaadinizin peşindeyim. Çine’de yaşayan vatandaşlarımız eğer size oy verdiyse; vaatlerinizi yerine getirin, hizmet yapın diye oy verdi, yan gelip yatmanız için değil. Sayın Şahin benim yumuşak koltuğumda oturduğumdan bahsetmiş; ben oturduğum koltuğundan kalkalı çok oldu Sayın Şahin. Sen yan gelip yattığın yerden bir an önce kalk da yıllardır vermediğiniz hizmeti bari son 4 yılda ver.

“Ahırın ne demek olduğunu bilmiyorsun”

Sayın Şahin ahırların kapandığından bahsetmiş. Hangi mahallemizde kaç ağır kapandı? Sen hangi mahalleyi hangi ahırı gezdin de kapandığını gördün? 2002 yılındaki Türk Vet verilerine göre Çine’mizdeki büyükbaş hayvan sayısı yaklaşık 65 bin iken, şu an itibariyle yaklaşık 102 bindir. Sayın Şahin sen ya Çine'den başka yeri gezdin, ya da ahırın ne demek olduğunu bilmiyorsun.

“Belediyeyi Yönetemeyenler”

Koronavirüs’le mücadelede hükümetimizin ne kadar feraset sahibi olduğu ve başarılı olduğu tüm dünya ülkelerince ayakta alkışlanırken, bu başarıdaki en büyük paylardan biri de yine sizin eleştirilerinizi Şehir Hastaneleri’dir. Yine bu milletin evlatları Mayıs sonuna kadar üretecekleri 5 bin solunum cihazı ile ülkemizin gücüne güç katmıştır. Diğer tüm ülkeler bırakın ücretsiz maske dağıtmayı, vatandaşının muayenesini dahi ücret karşılığında yaparken, hükümetimizin hem kendine yetecek hem de ihracat yapabilecek miktarda maskeyi üretmiş, ücretsiz dağıtımını göz ardı eden Şahin hala maske dağıtımından prim yapmaya, karalamaya çalışmaktadır. Sayın Şahin ülke yönetmenin ne olduğunu bilmez, gerçi daha belediyeyi yönetemeyenler, devlet yönetmeyi ne bilsin.

“5 Soruya bile cevap yok”

Gelelim üzüntüme: Sayın Şahin'e alt tarafı 5 tane soru sormuş olmama rağmen, hiç birine cevap bulamadığım gibi, Sayın Şahin'den çözüm de bulamadım. Tüm siyasi vasıflarımdan sıyrılarak bu sebeple tüm samimiyetimle Çine’miz için çok üzüldüm. Mutluluğuma gelecek olursak: Sayın Şahin aziz milletimizin iradesinden bahsetmiştir. AK Parti kurulduğu günden bu yana zaten gücünü aziz milletimizden almıştır. Ancak beni asıl mutlu eden son günlerde ilk defa bir CHP'li yetkilinin ağızdan darbeyi değil de aziz milletimizin iradesini duymak oldu; bu sebeple kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Halit Uçar
Halit Uçar - 4 yıl Önce

Durmak yok yola devam

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472