banner488

AK Partili Çakır, CHP’li Başkanın Ufku Yetmez”

AK Partili Çakır, CHP’li Başkanın Ufku Yetmez”

AK Parti İlçe Başkanı Cemal Çakır, Sayın Şahin’in bu projeleri anlamaya ve kavramaya ufku yetmez diyerek "Hastane ve cezaevi projemiz Çine’mizin onlarca yıl bu alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Cemal Çakır, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in eleştirilerinin hiçbir dayanağı olmadığını vurgulayarak verdiği yazılı cevapla kendisini şaşırtmadığın söyledi. Başkan Çakır, “Öncelikle belirtmek istiyorum ki Sayın CHP İlçe Başkanı Şahin’in açıklamaları beni hiç şaşırtmamıştır. Çünkü bu zihniyet bana CHP Grup Başkanvekili Sayın Engin Altay’ın sözlerini hatırlattı. Sayın Altay bir TBMM Grup toplantısında -hiçbir ilavede bulunmadan söylüyorum- ‘Bu hükümet (Ak Parti hükümetini kastediyor) Dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok’ cümlesini sarf etmişti. Görüyorum ki bu zihniyet Sayın Şahine de sirayet etmiş; maalesef eleştirilerinin hiçbir dayanağı ve gerekçesi yok, muhalefet etmek için eleştirmeye devam ediyorlar. Sayın Şahin şimdi kalkmış yeni hastane yapılacak yerin değerinden bahsetmektedir. Sayın Şahin’e soruyorum ‘Sağlıktan daha değerli olan nedir?’ Burada Kanuni Sultan Süleyman’ın bir cümlesini hatırlatmak istiyorum; Halk içinde mu’teber bir nesne yok Devlet gibi, olmaya Devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’. Ayrıca Aydın istikametinde yapılan her yatırımın oraya bağlı olan personelin Aydın’da yaşayacağını düşünmek sizin 20 yıldır ilçe belediyemizi yönetememenizin sonucudur. Trafik sorunu ve kentin sıkışmasının sebebi kentsel dönüşümü bile başarıyla gerçekleştirememenizdir; çünkü siz kentsel dönüşümü ada bazında değil parsel bazında gerçekleştirdiniz. Bu sebeple de ilçemiz göç vermeye ve sürekli kan kaybetmeye devam etti. Allah’ın izniyle biz bu sorunu çözeceğiz.

Hükümet Konağı yapılırken birçok kesimden görüş almadığımızdan bahsediyorsun ama ilgili her kurumla görüş alışverişinde bulunulduğu gibi özellikle belediye başkanı Sayın Dinçer ile de görüşülmüş hatta Belediye binasının da bu projeye dahil edilmesi, Çine’mize büyük bir meydan kazandırılması talebimiz iletilmiş ancak tarafınızca kabul görülmemiştir. Gerek hükümet konağı projemiz gerekse de hastane projemiz Çine’mizin onlarca yıl bu alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. Sayın Şahin’in bu projeleri anlamaya ve kavramaya ufku yetmez.

OSB ile yaratmış olduğumuz istihdam son günlerde devam eden ve edecek yatırımlarla hız kesmeden devam etmektedir. Bir yandan ilçemiz için yatırımlara devam ederken diğer yandan da istihdam sağlamaya yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Son günlerde OSB’de 200 milyon euroluk yatırım yapan Bien seramik isimli şirkette sadece ilk etapta 1000 kişi ardından 1500 kişi daha istihdam edilecektir. Hiç durmadan çalışmalarımıza devam ederken sadece oturdukları koltuktan eleştiri yaparak seçim öncesinde vaat etmiş oldukları 45 projenin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen bu vaatlerden neredeyse hiçbirinin yerine getirilmediğini hatta bu projelere başlanmaya niyet dahi edilmediğini üzülerek takip etmekteyim. Siz oturmaya ve konuşmaya devam edin, bildiğiniz en güzel icraat” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472