banner488

Ak Parti Eğitim Toplantısı Kuşadası’nda yapıldı

Ak Parti'nin yerel seçimler öncesi eğitim toplantısı Pine Bay Hotel’de gerçekleştirildi.

Ak Parti Eğitim Toplantısı Kuşadası’nda yapıldı
banner496

Ak Parti'nin yerel seçimler öncesi eğitim toplantısı Pine Bay Hotel’de gerçekleştirildi.

Ak Parti'nin yerel seçimler öncesi teşkilatların eğitimlerine yönelik toplantıları hız  kesmiyor.

Teşkilatların eğitimi için düzenlenen Kuşadası’ndaki toplantıya Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ,Semiha Öyüş ve Gültekin Kılınç’ın yanı sıra önceki dönem Ak Parti Aydın Milletvekilleri  Ahmet Ertürk, A. Rıza Acar, İl Başkanı  Sadık Atay,  bölge teşkilat yöneticileri ve çok sayıda partili de katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  Salih Kapusuz, Koordinatör Milletvekili  Recep Özel , Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Osman Can, Mahmut Göksu, Hasan Ali Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı toplantılarda önemli hususlar ele alınarak yerel seçimler öncesi parti çalışmaları konusunda partililere bilgi aktarıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya, “Çine İlçe Teşkilatı Kuşadası Pine Bay Hoteli'nde haftasonu düzenlenen toplantıya  katılarak yerel seçimler öncesi eğitim toplantısının çalışmalarımıza katkıda bulunduğu ve faydalı olmuştur. Yerel seçimler öncesi parti içinde yapacağımız çalışmalar, mahalle,köy ve sandık kurullarının çalışmalarına hız verip, önümüzdeki günlerde sandık kurulları, mahalle ve köy başkanlarımızla  toplantıları sık sık gerçekleştireceğiz. Almış olduğumuz bilgileri arkadaşlarımızla istişare yapacağız.”şeklinde açıklamada bulundu.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2013, 00:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472