banner488

AK Gençlik “Genç Kürsü” Programıyla Start’ı Verdi

AK Gençlik “Genç Kürsü” Programıyla Start’ı Verdi
banner496
Ak Parti Aydın ve Çine Gençlik Kolları 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmalarının “Genç Kürsü” programını ilk kez Şevketiye mahallesinde gerçekleştirdi.

Ak Parti Çine Gençlik kolları olarak 16 Nisan da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemine EVET demek için referandum çalışmalarına Ak Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız katıldığı “Genç Kürsü” programı ile başladı. Programa, AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Sümeyye Çakar, İl Gençlik Kolları Çine Koordinatörü Hüsnü Altındiş, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan ve gençler katıldı.

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından ilk kez gerçekleştirilen “Genç Kürsü “ programının amacı belirten Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan, mahallelerde bulunan gençleri bir araya getirerek sistem ile alakalı sorularını, ikna olamadıkları yönleri tespit ederek, gençlerin hem soru sorma, hem de sorularına cevap alma imkanı bulmalarını sağlamak olduğu söyledi.

“Geleceği Yaşayacak Olan Biz Gençleriz”

AK Parti Aydın Gençlik İl Kolları M. Enes Yıldız, Ülkemizin yeni yüzyıllık haritasının çizileceği, yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin neler getireceğini anlatmaya geldiklerini söyledi. AK Parti Aydın Gençlik İl Kolları Yıldız, “Yeni sistemin getirecek olduğu faydaları, bundan sonraki hayatımızı nasıl etkileyeceğini sizlere açıklayacağız. Sizlerin aklınıza takılan en küçük şüpheye, soruya cevap vermek için bu programları yapıyoruz. Aydın’da 90 tane, Çine’de 4 mahallemizde ‘Genç Kürsü’ programını gerçekleştireceğiz. Geleceği yaşayacak olan biz gençleriz. Bu yüzden referandum çok önemli. İstikrarın, huzurun devam etmesi için hedeflerimizin gerçekleşmesi için hep birlikte EVET diyeceğiz. Bu çalışmalarımız da 16 Nisan’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olup sahalarda olacağız. Bugünkü ortama baktığımız da zaten sadece hayır diyenlere bakarak da karar vermek mümkün Tüm genç kardeşlerimi EVET demeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
















Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 00:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472