banner488

7 Haziran'da, AK Parti'yi Aydın'da Birinci yapalım

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu ile Uğur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nijer Sağlık Aydın’da görüştü.

7 Haziran'da, AK Parti'yi Aydın'da Birinci yapalım
banner496

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu ile Uğur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nijer Sağlık Aydın’da görüştü. 16 yıldır Aydın’daki birçok insanın en sıkıntılı, en kritik, gerçekten ihtiyacı olan anında, eğitimi ve uzmanlığı sırasında hep yardımcı olan Doç.Dr. Mustafa Oğurlu önce insan felsefesini yürütmeye çalıştı.  

AK Parti’den Aydın Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi eski Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu öncelikle halkın adayları kişisel ve düşünce olarak tanımaları gerektiğini vurguladı. Kendisine dün nasıl ulaşıldıysa, yarında ulaşılabilir olmak istediklerini söyledi. Hayatta en güzel şeyin sıkıntı içerisinde olan insanlara uygun şekilde yardımcı olduğunu ve canla uğraşılan bir meslek alanında her zaman telefonunun açık olduğunu, bundan sonrada bütün herkesin ihtiyacı olduğunda 24 saat bize ulaşabileceklerini dile getirdi. 

“7 Haziran’da AK Parti’yi Aydın’da 1. Yapalım”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ülkemizde birçok alanda yapmış olduğu politikaları bizlerde sağlık alanında üniversitede uygulama konusunda gayret gösterdik diyen Oğurlu, “Amacımız önce insan; insanları hiç ayırım yapmadan her türlü sağlık hizmetinden eşit bir şekilde yararlanmasına gayret gösterdim. Hemşerilerimiz bu süreçte bunları bilir. Şimdi de bir hedefimiz var, Aydın’ı 7 Haziran 2015 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi açısından 1. yapmak. Bunu başarabilirsek o gece Aydın’ın gecesi olacak. Bizler şu anda milletvekili aday adayıyız herkesinde bildiği gibi genel merkezimiz ve genel başkanımız buna karar verecek, takdir yetkisi onların. Ama biz Aydın sevdalısı, Adalet ve Kalkınma Partisi sevdalısı bir öğretim üyesi olarak üzerimize düşeni yapalım, çalışalım, aslında en çok ihtiyacı olan toplumun şu an sevgi olduğunu düşünüyorum. İnsanlarla beraber, onları dinleyerek, onların arzu ettiği şekilde çözümlere kavuşturabilmektir. İnsan samimi davranırsa, samimiyetini karşı tarafla paylaşırsa her zaman başarının olacağını düşünüyorum. Kazananın öncelikle takım olması lazım. Çünkü takım kazanırsa, herkes kazanır ama bir gol atmışız, takım yenilmiş bunun çok bir esprisi yok. Bizim burada bakış açımız tümüyle Aydın’ımızın kazanması, seçimden sonra Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Türkiye gündemine Aydın’da oturması ve Aydın’ı Türkiye’nin 1 numaralı konuşulan gündem haline getirilmesi hedefimiz ve arzumuz budur. Biz dün Adalet ve Kalkınma Partisi sevdalısıydık, bugün Adalet ve Kalkınma Partisi için çalışacağız, yarın da yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yıllardır Aydın’da yaşıyoruz, halkımızla beraberiz, esnafımızla beraberiz. Allah nasip ederse milletvekili olursak bağımızı daha da güçlendirerek ve artırarak devam edeceğiz, vekil olmazsak da aynı şekilde Aydın’ımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ev ev gezeceğiz, tüm Partililerimizi ziyaret edeceğiz, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne küsmüş olanları ziyaret edeceğiz. Tüm Aydınlıları da dolaşabildiğimiz kadar ziyaret etmeye çalışacağız. Çünkü sonuçta partiler de hizmet için vardır. Aydın şehri de hizmet bekliyor, tüm Aydın severleri ve Aydın’ı gelecekte zirveye taşımak için gönül verenleri de yanımıza bekliyoruz. Bakış açımız bu şekilde inşallah Allah bu konuda hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah birlik, beraberlik içinde hayırlı sonuçlara ulaşırız.”

Sevginin girdiği yere, başarı, mutluluk, zenginlik ve huzur girer

Son günlerde yaşanan toplumda özellikle bayanlara karşı şiddet olaylarının artma sebebi sevgisizliktir, “sevgiyi katmak için insanlara, önce annelerden başlanması lazım” olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, “Çocuklarımızı yetiştirirken hepsini sevgi ile bezememiz, donatmamız lazım. Tüm ailelerden ve annelerimizden isteğimiz yakınlarımıza sevgi gösterelim, biraz saygı gösterelim. Bunun üzerine sloganımda şudur “sevginin girdiği yere başarı da, mutluluk da, zenginlik de, huzur da girer.” Sevginin girmediği yere hiçbir şey girmez, orada her şey eksik kalır. Burada felsefemiz en yakınlarımıza eşimizden, çocuğumuzdan başlayarak sevgiyi aşılamamız lazım” şeklinde ifade etti.

Aydın ve ilçelerini Tarım alanında lider olmalı

Çine için Projeler üretmek ve onları hayata geçirmek isteyen Oğurlu, “Tarım alanında, hayvancılık alanında çok güçlü olan Çine İlçemizi bu konuda sıhhi, daha teknoloji kullanan, hayvancılıkta daha ari, temiz işletmelerin olduğu, enerjisini de kendi ürettiği ve yararlandığı işletmelerin olduğu projeleri birlikte oluşturup Tarım Bakanlığı’nın yetkilileri ve Ziraat Odası ile de konuşarak bu tür hizmetlerin Çine’ye daha kolay ulaşmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Devletimizin yapmış olduğu birçok tarım ve hayvancılık konusunda düzenleme var. Çiftçimizin de bunlardan yararlanıp kazanmasını istiyoruz. Aydınımızın ve ilçelerinin tarım ve hayvancılıkta lider bir şehir haline dönüşmesini istiyoruz. Böylece herkes kazanmış olacak üreticide rahat, tüketicide huzurlu olacak. Diğer bütün alanlarda ki projelerimizi de zaman içerisinde aktaracağız. Bir konuda eğitim yapıyorsanız diploma, bir konuda ticaret yapıyorsanız sermaye, eğer bir konuda siyaset yapıyorsanız oy lazım. Bize düşen oyları sandıkta birleştirmek, sonra da birçok yeni yatırımların fazlası ile Aydın’a gelmesini kolaylaştırmak. Hep birlikte, beraber çalışarak güzel sonuçlara ulaşırız. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşundan bu yana her şekilde hizmeti geçmiş ve ekmek vermiş milletvekillerimiz ve kurucular dahil olmak üzere hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Doç. Dr. Mustafa Oğurlu Kimdir?

Antalya Akseki’de 1974 yılında doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir-Tire'de bitirdi. Tıp eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde 1998 yılında tamamladı. 2004 yılında Adnan Menderes Üniversite Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman oldu. 2006 yılına kadar uzman olarak çalıştığı Adnan Menderes Üniversitesinde 2006 yılında yardımcı doçent, 2011 yılının Mart ayında ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcısı 2012 yılının Şubat ayında ise aynı hastanede başhekim oldu. Mustafa Oğurlu, Çineli olan Nesrin Oğurlu ile evli ve Ayşe Hilal, Burak Tahir isimli iki çocuk babası.


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472