banner488

Semiha Öyüş bayanlarla bir araya geldi

Geçtiğimiz hafta içinde Çine ve karpuzlu’ya gelen Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Semiha Öyüş bayanlarla bir araya geldi
banner496

Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş Çine ve Karpuzlu’da iftar programlarına katıldı. Esnafları dolaşan ve daha çok ev ziyaretlerinde bulunan vatandaşların sorunlarını dinledi.

Çine’ye geldiğinde parti binasında Başkan Erkan Özkaya ve yöneticilerle buluşan Öyüş, bir süre burada vatandaşların dertlerini dinledi. Daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gazetemiz bürosuna ziyaret eden Semiha Öyüş yaklaşık dört aydan bu yana İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Yazı İşleri Müdürümüz Yılmaz Sağlık’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Akşam yalnız bir bayanın evinde iftar açan Öyüş, daha sonra beraberinde Ak Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Sezer Çetin ve bazı kadın yöneticilerle ev ziyaretlerini sürdürerek bayanlarla sohbet etti.

Karpuzlu İlçesinde de Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’i makamında ziyarette bulunan Semiha Öyüş gün boyu İlçe Başkanı  Erdal Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Taher Çakar ve bazı yöneticilerle esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Akşam Karpuzlu Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin verdiği iftar yemeğine katılan Öyüş, Ektirli Köyü’nde kılınan teravih namazının ardından köy kahvesinde köylülerin sorunlarını dinledi. Daha sonra Ektirli Köy Muhtarı  Hasan Aydoğdu’nun evine geçen Semiha Öyüş burada toplanan köylü kadınlarla geç saatlere kadar sohbet etti.



Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2013, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472