banner488

Başkan Dinçer, Çine halkının Ramazan Bayramını kutladı

Başkan Dinçer, "Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıkların unutularak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir" dedi.

Başkan Dinçer, Çine halkının Ramazan Bayramını kutladı
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer yaptığı basın açıklamasıyla tüm Çine halkının Ramazan Bayramını kutladı.

Çine halkıyla birlikte karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmuş olmanın mutluluğu içinde olduklarını dile getiren Başkan Dinçer, Bayramların insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günler olduğunu söyledi.

Oleybet /> Bayramların önemine vurgu yapan Başkan Dinçer, “Şehir yaşamının yoğun temposu içinde dostlarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi canımız her istediğinde arama fırsatı bulamıyoruz. Bu fırsatı bizlere veren bayramlarımızı aramızdaki kırgınlıkları unutarak birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeliyiz. Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle ilçe halkımızın ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutlarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472