banner488

Karpuzlu Ak Parti’de aday adayları netleşti

1 Kasım’da Belediye Başkanı aday adaylığı için sürpriz başvuruda bulunan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi S. Taner Çakar’ın ardından Karpuzlu siyasi gündemi ısınmaya başladı.

Karpuzlu Ak Parti’de aday adayları netleşti
banner496

Ak Parti İl Genel Meclisi Çakar’ın Belediye Başkanı aday adaylığının sürpriz bir gelişme olduğunu kaydeden Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yıldız, “Kendisinin Büyükşehir Belediye Meclisi aday adaylığını bekliyorduk fakat sonuçta teamüllere ilçemizden parti içinden mevcut Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile birlikte bir ismin daha katılması bizim için parti içi demokrasinin ve çoğulcu katılımın bir gereği olarak anlamlıdır.” dedi.

Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı sürecinin parti dışından olmak kaydıyla 1 Aralık’a kadar uzatıldığını da belirten Başkan Yıldız, “Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’in de öneri ve teşvikiyle şu an 11 isim aday adaylığı başvurusunda bulundu. Elbette Belediye Başkanlığı aday adaylığı Aresbet sürecine dahil olan S. Taner Çakar’ın da 5-6 ismi Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için partimize yönlendireceğini tahmin ediyorum.” ifadelerini kullandı.

1 Kasım itibariyle Belediye Başkanı aday adaylığı için mevcut Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile beraber  Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi S. Taner Çakar’ın kesinleştiğini vurgulayan Başkan Yıldız, Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuran isimlerin ise; Nurullah Aksoy, Mustafa Görmez, Ömer  Ünaldı, Metin Yalçın, Abdullah Sevinir, Yüksel Masat, Orhan Güleç, Dursun Çetinkaya, Hilmi Güldar, Akif Aydoğdu ve Tuna Şenyüz olduğunu belirtti.

“Bir olacağız, birlik olacağız”

Aday adaylığına talip olan tüm isimlerin Karpuzlu’ya en iyi şekilde hizmet edecek kapasitede olduğunun altını çizen Başkan Yıldız, “Karpuzlu için bir olacağız, birlik olacağız ve seçimleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2013, 19:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali  şenkaloğlu
ali şenkaloğlu - 10 yıl Önce

sayın çakar a ve dönmez e bu yarışta başarılar dileriz. inşallah karpuzlu kazanır. bu arada şu soruyu sormak istiyorum seçim günü oylarımızı da sütler gibi belli bir toplanma merkezinde toplayacak mıyız. sandıklara da sayaç bağlanacak mıyız.

hasan akın
hasan akın - 10 yıl Önce

sayın ilçe başkanı. yerel seçimler yapılırken sütler gibi vatandaş oylarını belli toplanma merkezinde toplayacak deniliyor doğru mu?

x
x - 10 yıl Önce

Tarım il Müdürümüz yakın bir zamanda gelip bu konuyla ilgili toplantı yaparak bilgilendirme ve istişare yapacaktır.

mehmet aktas
mehmet aktas - 10 yıl Önce

taner bey, merkezde olmasa da kırsalda güçlü bir aday. oy potansiyeli yüksek. karpuzlu için hayırlı olsun.

ayşe
ayşe - 10 yıl Önce

sonuçtan memnun musunuz

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472