banner488

97 üreticimiz katıldı

Başkan Yetiştirici,”üreticimizin memnuniyeti, bizi mutlu etmektedir”

97 üreticimiz katıldı
banner496
Karpuzlu Ziraat Odası, 22-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında İzmir’de yapılan Anadolu Expo 1. Canlı Süt Hayvanları, Hayvancılık, Süt, Gıda ve Yem Teknolojileri Fuarı ile DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2014 Fuarı’na katıldı.

Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici fuarların önemine dikkat çekti.Yetiştirici, “Anadolu Expo 1. Canlı Süt Hayvanları, Hayvancılık, Süt, Gıda ve Yem Teknolojileri Fuarı ile Türkiye’nin açık alan uygulamalı tarım fuarı konseptinde bu yıl beşincisi düzenlenen Alman Tarım Birliği (DLG) - Önder Çiftçi Projesi’nin (ÖÇP)ortaklaşa düzenlediği Tarla Günleri 2014 Fuarına Ziraat Odası ve Aydın İli Süt Üreticileri Birliği ile ortaklaşa İlçemizden araç kaldırılarak, 97 üreticilerimizin katılmalarını sağladık.
Amacımız üreticilerimizin teknoloji ile tanışmaları, yenilikleri öğrenmeleri, olayları çıplak gözle kendilerinin gözlemleyebilmeleri, tarımın geldiği son noktayı görebilmelerini sağlamak, açık alan uygulamalı tarım fuarı konseptinde üreticilerimiz tohumları ya da gübreleri daha net ve çıplak gözle yeşil aksamı görebilmekte ve daha net somut görüntü ve ürün etkileyici olmaktadır. Bu bağlamda çok yararlı bir fuar gezisi olmuştur” dedi.  

Karpuzlu Ziraat Odası olarak her yıl bu tür fuarlara kalabalık bir üretici grubu ile katılım yaptıklarını bahseden Başkan Yetiştirici, “Üreticilerimiz, Ziraat Odamızın Liderbahis yapmış olduğu bu tür organizasyonlardan çok memnun olduğunu söyledi. Üreticilerimizin memnuniyeti bizleri mutlu etmektedir” diye ifade etti.









Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
metin akan
metin akan - 10 yıl Önce

hep çalışanlarınız birbiriyle akraba. ne zaman acıyıp bir garibana iş vereceksiniz.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472