banner488

Çine'de motosiklet kazası

Aydın-Muğla karayolunda saat 11.00 civarında kaza meydana geldi.

Çine'de motosiklet kazası
banner496
Sitemizden izleyerek rahatınıza erişebilirsiniz. Çine’den Aydın istikametine giden Emrah Yardım idaresindeki 09 LE 933 plakalı motosiklet kırmızı ışıkta bekleyen İlhami Sever yönetimindeki 48 YF 161 otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Ayağı ve kafası kırılan sürücü 112 acil ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Hastaneye sevk edildi. Sitemizden izleyerek rahatınıza erişebilirsiniz.
Araç sürücüsü Sever yaptığı açıklama da “ Kırmızı ışıkta beklerken arkadan çok şiddetli bir çarpma ve ses duydum. Aşağı indiğimde arkadaşın yaralı olduğunu görünce hemen 112 acil ekiplerini haber verdim. Süratinin biraz fazla olduğunu düşünüyorum “ dedi. Ayrıca motosiklet sürücüsünün motorunda yazan “Sabıkalı ve Seni Sevmek kaderimse unutmak ecelim olsun” yazıları dikkat çekti.







Sitemizden izleyerek rahatınıza erişebilirsiniz.
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 04:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
caglar cınar
caglar cınar - 10 yıl Önce

Çok geçmiş olsun gençlerimiz gözümzün bebeyi biraz dikkat

semiha Tuncer
semiha Tuncer - 10 yıl Önce

Gecmis olsun motora bindimi gencler kendilerini hız tutkusuyla nereye gittklrinin farkinda olmuyorlar genclik deli rüzgar gibi nerye esti ordalar dikkatli oln o canlar geri gelmiyor

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472