banner488

CHP ilçe Kadın Kolları Uğur Gazetesi’ni ziyaret etti

CHP Çine ilçe Kadın Kolları Başkanlığı 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Uğur Gazetesi’ni ziyaret etti.

CHP ilçe Kadın Kolları Uğur Gazetesi’ni ziyaret etti

Ziyarette CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Pak ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Kırmızıgül ve Parti üyeleri Sabiha Erçin, Gülay Kaya ve Sibel Ok da hazır bulundu.

İlçe Kadın Kolları Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Uğur Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Sağlık’a çiçek takdim edip bu anlamlı günü kutladı.

Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğuna değinen Başkan Pak, “Gazetecilerin duyarlı çalışmaları aydınlık bir toplumun inşasında büyük önem arzetmektedir.” dedi.

CHP Kadın Kolları’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını ifade eden Sağlık, “Bu anlamlı günde bizleri ziyaret edip hatırlamanız bizleri mutlu etti. Gazetecilerin elbette birçok sorunları var. Ancak asıl olan yaşadığımız ilçenin ortak sorunlarını daha ön planda tutmalıyız.” diyerek ilçedeki bazı konulara değindi.

Uğur Gazetesi olarak son günlerde Kent Konseyi’ni gündeme taşımaya çalıştıklarını belirten Sağlık, “Çine Kent Konseyi Kepenk mi indirdi?" Başlıklı yazısını hatırlatarak şöyle konuştu:

“Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz. Güzelliklerini ve çirkinliklerini hep birlikte görüyoruz. Çözülmesi gereken sorunları hepimiz biliyoruz. Ancak önemli olan sorunları bilmek değil, sorunları nasıl ve ne şekilde çözeceğimiz ve üstesinden geleceğimiz önemlidir. İşte tam burada Kent Konseyi çok önemli bir olgudur. İlçenin sorunlarını hep beraber ortak konsensüs içersinde çözmek istiyorsak, Belediye Başkanı’nın da değindiği gibi ilçeyi halkın katılımıyla yönetmek istiyorsak Kent Konseyi bir an önce aktif hale getirilmelidir. Karayolları şehiriçi trafiği imar sorunu vs. gibi zor ama acil çözüm bekleyen problemleri siyasi ranta karıştırmadan çözmenin tek yolu Kent Konseyi’dir. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi bir an önce yerine getirmelidir.”

Çine Kent Konseyinin işleyişi ve yapısı hakkında bazı bilgiler alan bazı yöneticiler bu konuyu parti gündemine taşıyacaklarını ve Belediye Başkanına iletecekleri sözünü verdiler.       


Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2013, 23:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MÜBERRA   EMRE
MÜBERRA EMRE - 11 yıl Önce

gazeteciler gününüz kutlu olsun başarilarinizin devamini dilerim......

SIRADAKİ HABER

banner472