banner488

Yolun Sonu Hayra da Çıkar Aydınlık da Olur

Yolun Sonu Hayra da Çıkar Aydınlık da Olur
banner496

İtalyan Köprüsü’nün tek yönlü giriş olarak kullanılacağını duyuran Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e Çineli esnaf köprüyle ilgili talepte bulundu. Başkan Dinçer, esnafın talebine yanıt olarak “Çözüm Alabanda Kavşağı’nın tekrar açılmasıdır” dedi.

Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar geçtiğimiz günlerde Mehmet Yavaş Caddesinde bulunan bazı esnaflar ile birlikte Çine Belediyesine giderek cadde üzerinde başlayan uygulamalar ile ilgili taleplerini iletmiş ve İtalyan Köprüsünün giriş olarak değil de çıkış olarak kullanmasını istemişlerdi.

Konu hakkında açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer; “Bizler bu konu üzerinde 6 aydan uzun süredir çalışıyoruz. Aydın istikametinden gelen araçların İlçemiz merkezine gitmek için İtalyan Köprüsünden başka giriş yapabileceği bir nokta yok. Burayı sadece çıkış olarak kullanırsak girişler sadece Çine Lisesinin yanından yapılacak ki bu trafiğin daha da çıkmaza girmesine neden olur. İtalyan Köprüsünün çıkış olarak kullanılabilmenin sadece bir yolu var, o da Alabanda Kavşağının tekrar açılmasıdır. Bu sayede sadece Mehmet Yavaş Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve işyerlerimiz değil, tüm esnaflarımız için hayırlı olur, köyden gelen vatandaşlarımız için de iyi olur. Alabanda Kavşağından giriş olur, İtalyan Köprüsünden çıkış olursa yolun sonu hayra da çıkar, aydınlık da olur. Esnaf odası Başkanımız eğer esnafımızı bu kadar düşünüyorsa ve sorunu çözmek istiyorsa Belediyeye değil, Ak Partili yetkililerle görüşerek Alabanda Kavşağının açılması için Karayolları Bölge Müdürlüğüne gitmelidir. Biz Karayollarından kavşağın yapılmasını da istemiyoruz, açabilirsiniz diye izin yazısını versinler Belediye olarak Alabanda Kavşağını biz yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 09:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472