banner488

Çine Topçam Sulama Birlikleri DSİ'ye Devredildi

Çine Topçam Sulama Birlikleri DSİ'ye Devredildi
banner496

Çine Topçam Sulama Birliği, Devlet Su İşleri (DSİ) 21.Bölge Müdürlüğüne devredildi. Birlik Başkanlığını 7 yıl yürüten Enver Salih Dinçer’e hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi.

DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Çine Topçam Sulama Birliği’ne Birlik Başkanı olarak ataması yapılan DSİ personeli Hüseyin Akıncı devir teslim töreniyle görevine başladı. Çine’de faaliyetlerini sürdüren Topçam Sulama Birliği devir teslim töreninde DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcısı Cengiz Köse tarafından yaptıkları hizmetlerden dolayı önceki dönem Birlik Başkanı Enver Salih Dinçer’e teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Önceki dönem Birlik Başkanı E.Salih Dinçer, “Topçam Sulama Birliği Başkanlığı görevimi 6172 sayılı Sulama Birlikleri Kanunu’nda yapılan değişiklikler nedeni ile devretmiş bulunuyorum. Bizler 7 yıl boyunca çiftçimizin yararına olacak kararlar aldık. Çine Belediye Başkanı olarak çiftçimizin her zaman yanındayım. Çiftçimizin derdi bizim derdimiz, sevinci bizim sevincimizdir. Bana sürekli yardımcı ve destek olan Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri arkadaşlarımın teşekkür eder, DSİ tarafından yeni atanan birlik başkanı Hüseyin Akıncı’ya da yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 20:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472