Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Çine Belediyesi tarafından söz verilen Yeni Çine Otogarının temel atma töreni 22 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 12:00’da gerçekleştirilecek.

Hafriyat işlerinin tamamlandığı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun da katılımı ile 22 Şubat Pazartesi günü Çine Otogarının temel atma töreni gerçekleşeceğini söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tüm Çinelileri temel atma törenine davet etti.

Halkın olduğu yerde her zaman biz varız diyen Başkan Dinçer, “Bir kaç ay önce çalışmalara başlanılan ve hafriyat işleri tamamlanan Otogarımızın temel atma töreni 22 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 12:00’da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun katılımıyla yapılacak. Mevcut otogarımız artık İlçemizin ihtiyacına cevap vermemeye başlamıştı. Aydın’a yaptığı modern garajdan sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Hanım’dan Çine’mize yakışır bir otogar için söz aldık. Zaten Aydın Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışacağımızı her yer de her zaman söylemiştik. Mevcut Büyükşehir Yasası da bunu gerektiriyor. Bizde öyle yaparak planladığımız şekilde çalışmalarımızı yürüterek,  projelerimizin meyvelerini sırasıyla almaya başladık. Sizler bizlere güvendiniz, biz de verdiğimiz sözleri bir bir tutmaya; sizlere, Çine’ye layık çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi; halkın olduğu yerde biz varız, halkın olmadığı yerde biz yokuz. İlçemizi daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında yenilenen Otogarımız İlçemize daha da değer katacak. 22 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 12:00’da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun katılımıyla yapılacak olan temel atma törenine tüm Çineliler davetlidir.”