banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Kan Bağışında Bulundu

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Kan Bağışında Bulundu

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Kızılay Kulübü öğrencileri ve öğretmenlerinin öncülüğünde, öğrencilere kan vermenin önemini ve bilincine dikkat çekmek için kan bağışı yaptı.

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi okul öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve vatandaşlar kan vererek kampanyaya destek oldu. Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi ve Türk Kızılay’nın işbirliği ile yapılan kan bağışı kampanyası yoğun katılımla gerçekleşti. Çine Hükümet Meydanı’nda gerçekleşen kan bağışı kampanyasında Kızılay’a 70 ünite kan bağışlandı.

Kan bağışıyla ilgili Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan şunları ifade etti: “Kan ihtiyacı herkesin bir gün gereksinim duyacağı bir ihtiyaçtır, bu sebeple öğrencilerimizi konu hakkında somut olarak bilgi sahibi etmek ve toplumsal bir bilinç oluşturmak için gerçekleştirdiğimiz bu kampanya hedefine ulaşmıştır. Okulumuzun öğrencileri kan bağışının önemini bizzat anlamış ve kendileri de bu konuda Kızılay’ımıza yardımcı olmaya çalışmıştır. Kampanyamıza kan vererek destek olan vatandaşlarımıza, Kızılay Kan Verme Merkezi çalışanlarına ve en çok da bu organizasyonun gerçekleşmesi için gayret gösteren Kızılay kulübü öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472