banner488

Mehmet Demir’in, Çine ve Fenerbahçe Aşkı

Mehmet Demir’in, Çine ve Fenerbahçe Aşkı
banner496

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Mehmet Demir’i teşekkür mektubu ile onure etti.

Kekik Üretimine teşvik için kendisi kekik yetiştirmeye başlayan Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir aynı zamanda Çine’ye ve Aydın’a has olan ürünleri ilginç yöntemlerle tanıtmaya devam ediyor. Uzun yıllardır Çine’de doğa sporları, kamp, dağcılık, tiyatro, folklor, sosyal sorumluluk projeleri, kültürel faaliyetler konusunda başarılı etkinlikler düzenleyen Başkanı Mehmet Demir, ilçeyi ve ilçenin yerli ürünlerini tanıtım için yeni fikirleri hayata geçirdi.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Dernek Başkanı Mehmet Demir, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç’a, Sportif Direktör Emre Belözoğlu’na ve Teknik Direktör Erol Bulut’a, Parkçı Mustafa Çiftliğinde yetiştirdiği Aren Tarım Kekik, Çine Belediyesi’nin ürettiği Topçam Zeytinyağı ve Aydın denince akla ilk gelen incirden oluşan hediye paketi gönderdi. Sarı- lacivertli Kulüp Başkanı Ali Koç, koyu taraftarı Demir’e nezaket ve inceliğinden dolayı teşekkür mektubu ile onure etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’tan gelen mektupta; “Mehmet Bey, umarım iyisinizdir, işleriniz yolunda ve keyfiniz yerindedir. Beni düşünerek göndermiş olduğunuz kekik, zeytinyağı ve kuru incirler için çok teşekkür ederim. Yöreniz Aydın'a ait bu taptaze ve lezzetli ürünleri ailece afiyetle tüketeceğiz; eksik olmayın. Bu vesile ile size ve ailenize güzel günler diler, şimdiden sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl temenni ederim. Selam ve sevgilerimle” yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Harun AZTEKİN
Harun AZTEKİN - 3 yıl Önce

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472