banner488

Mehmet Demir, “Sallanacak vaktimiz yok”

Mehmet Demir, “Sallanacak vaktimiz yok”
banner496

Çine Kültür Derneği Yönetimi, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin yaralarının sarılması için yardım kampanyası başlattı.

Çine Kültür Derneği Yönetimi olarak pandemi nedeniyle toplantıları ertelediklerini belirten Başkan Mehmet Demir, İzmir depremzedeleri için toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir yönetim üyeleri ile aldıkları kararla “Sallanacak vaktimiz yok “ dedi.

Demir, “Pandemi nedeniyle aylar sonra toplantı yapabildik. Çine Kültür Derneği yönetimi olarak bu toplantımızı İzmir depreminden etkilenen yurttaşlarımız için elimizden geldiği kadar yanlarında olmak onların eline el vermek için yaptık. Bugün Çine Kapalı Pazaryerinde yardım çadırımızı kurduk. 6 Kasım Cuma günü saat 12 de İzmir’e yola çıkacağız. Siz duyarlı vatandaşlarımızdan karınca kararınca toplayacağımız gıda, giyim, çocuk malzemelerini sizin adınıza biz ulaştırabiliriz. Ayrıca yardımlarınızı Kültür Derneği Lokali ve Deren Proje Danışmanlık’ a da bırakabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2020, 11:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472