banner488

FETÖ Deposuna Baskın

FETÖ Deposuna Baskın
banner496
Efeler Ovaeymir Mahallesi’nde KOM ekipleri ihbar üzerine bir depoda yaptıkları aramada FETÖ/PDY terör örgütüyle alakalı bir çok materyal ele geçirildi. Ayrıca göz altına alınan şüpheli Z.A toprağa gömülü bir bilgisayarı da emniyet güçlerine teslim etti.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik devam eden çalışmalarda İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’ne gelen ihbar neticesinde Z.A isimli şahsın örgüte finansal destek sağlayan gazetelerde çalıştığı, Efeler İlçesi Ovaeymir mahalle’sindeki bir depoya örgütsel dökümanların depolandığı anlaşılarak, konu ile ilgili depoda arama yapıldı.

Yine 1 Dolar

Yapılan aramada FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne bağlı olduğu tespit edilerek operasyon düzenlenen çeşitli derneklere ait isimlerin bulunduğunu bağış ve yardım makbuzları, Örgüt adına himmet toplanacaklara ait liste, yasaklı çok sayıda örgüt liderine ait kitap, Aksiyon,Sızıntı,Yeni Ümit, Yeni Bahar isimli dergiler. Çeşitli kurumlara ait kimlik belgeleri, Pasaportlar, 2 adet cep telefonu, Himmet adı altında alınan tahsilat makbuzları ve isim listeleri, Örgütün simgesi olduğu belirtilen 2 adet 1 ABD doları, 1 adet kesilmiş sim kart, 1 adet laptop bilgisayar, 1 adet telsiz, 1 adet ses kayıt cihazı, 1 adet sökülmüş PC hard disk, 1 adet harici depolama hard disk ele geçirildi.

Bilgisayarı Toprağa Gömmüş

Yakalanan Z.A isimli şahıs Cihan Medya Aydın İl Temsilcisi Y.İ tarafından 4-5 yıl kadar önce kendisine verilen bir bilgisayar çantasını toprağa gömülü yerden çıkartarak görevlilere teslim etti. Z.A isimli şahısla ilgili adli tahkikata başlanırken, Y.İ isimli şahsın aranmasına halen devam ediliyor.

HABER MERKEZİ

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472