banner488

‘Çine’nin sorunu benim sorunumdur’

Görevine başlayan Çine Kaymakamı Özkan Demir, kendisini Çineli gibi hissettiğini belirterek, 'Bundan böyle Çine’nin sorunu benim sorunumdur’ dedi.

‘Çine’nin sorunu benim sorunumdur’
banner496
Çine’de ki yeni görevine başlayan Özkan Demir, Aydın’ı ve Çine’yi bildiğini belirterek “İlk görev yerim olan Karpuzlu’da severek çalıştığım yerdi. Çine’ye de severek çalışma niyetiyle geldim. Çine’de göreve başlıyor olmaktan son derece mutluyum. İnşallah burada hayırlı hizmetler yapacağız. Mesleğimi ve insanları seviyorum. Hep birlikte Çine için en güzelini yapmanın gayreti içinde olacağız. “Çine’nin sorunu benim de sorunumdur” dedi.

Şu anda kendisini Çineli gibi hissettiğini ve Çine Ailesinin bir ferdi olarak gördüğünü ifade eden Kaymakam Demir, “Buradaki herkes artık benim dostum, kardeşim, abim, teyzem ve amcam oldu. Çünkü çalıştığım yerlerdeki insanları hep böyle gördüm. Burası da aynı şekilde olacak” şeklinde konuştu.
 Kamu Fenomenbet görevinin hassasiyetle yaklaşılması gerektiğine inandığını söylen Çine Kaymakamı Özkan Demir, "Annem, babam, kardeşlerim ve yakın akrabalarımın kamuda işi olduğunda nasıl karşılanmalarını istiyorsam, ben de vatandaşı öyle karşılarım" dedi.

 Çalışırken empati kurmaya özen gösterdiğini ifade eden  Demir, "Vatandaş için varız. Onların sorunlarının çözülmesi, sıkıntılarının giderilmesi için elimizden geleni yapmamız gerekir. O yüzden halkın sorun ve sıkıntılarına kendi yakın akrabalarımın sorun ve sıkıntısıymış gibi yaklaşırım. Annem, babam, kardeşlerim ve yakın akrabalarımın kamuda işi olduğunda nasıl karşılanmalarını istiyorsam, ben de vatandaşı öyle karşılar, işlerini de aynı hassasiyetle takip ederim" diye konuştu.
İlçeyi ilgilendiren çok büyük sorunların çözümü için de var gücüyle çalışacağını belirten Özkan Demir, çözülemeyecek büyük sorunların, meşru olmayan oluşum ve organizasyonların parçası olmayı, kurtuluş olarak görmeyeceğini de sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2013, 18:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
sevgi demir
sevgi demir - 11 yıl Önce

sayın kaymakamım böyle yazdıklarına bakma, yarın sana da saldırırlar

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472