banner488

Çine Doğaseverler, İzmir Nif Dağı’nda Yürüdü

Çine Doğaseverler, İzmir Nif Dağı’nda Yürüdü
Doğa sporlarında Çine’nin markası Çine Kültür Derneği Doğa yürüyüş Klubü, 17 kilometrelik  İzmir Nif Dağı yamaçlarındaki Kaynaklar Köyü, Gökdere Kanyonu ve Gürlek Şelalesi  parkurunda yürüdü.

 Yürüyüşe, Çine Kültür Dernek Başkanı Mehmet Demir, Başkan Yardımcısı ve Tema Çine Temsilcisi Salih Bozkurt, Dernek Yöneticisi Ayhan Uyguç ve 34 Çineli doğaseverin katılımıyla 28.02.2016 Pazar günü İzmir Kaynaklar köyünde başlayan doğa yürüyüşüne Aydın Zirve Dağcılık Kulübünden Aydın Yolcu ve Muğla ASFAD Gençlik ve Spor Klübü üyesi Suat Gökbulut da eşlik ettiler.

Her seferinde doğa sevgisinin İnsan sevgisine eşdeğerde olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Mehmet Demir; Yatağan’dan, Aydın’dan ve Muğla’dan da katılımlarım olması ve daha önce hiç tanımamış olmamıza rağmen bize rehberlik eden İzmir Buca’dan Ramazan Ergal Bey ve arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Doğa insana insan olduğunu gösteren bir ayna olsa gerek ki hiç tanımadığın insanlarla biraraya gelinip menfaatsiz paylaşımlar ve dostluklar çok hızlı kurulabiliyor. Bunu Kaynaklar da tekrar yaşadık bu hafta sonu.  Kaynaklar köyünün tek geçimi doğa yürüyüş ve dağcılık faaliyetleri turizmi olduğunu gördük ve Çineli doğaseverler ile yaptığımız sohbet sonunda da aynı şekilde Çine Madran dağının da bu şekilde hizmetlere açılarak Çine’ye gelir kaynağı olabileceğini düşündük. Yakın bir zamanda Dernek Yönetimi olarak ilçe idarecilerine bu konularda ziyarette bulunmayı planlıyoruz. Bu haftaki yürüyüşümüze rahatsızlığından dolayı katılamayan Dernek Doğa Yürüyüş Kulubü Temsilcisi Mehmet Kırem’e de geçmiş olsun diyoruz. Bir sonraki yürüyüşümüz 20 Mart’ta Katrancı, Ak Sivri ve Tuzabat parkurumuzda gerçekleşecektir” dedi.


















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472