banner488

Çine Belediyesinden tek tek muhtarlara ziyaret

Çine Belediyesinden tek tek muhtarlara ziyaret
banner269

Hizmetlerin takibi ve koordinasyonda sürekliliğin sağlanması adına Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, muhtarları makamlarında ziyaret ederek sorun, arz ve isteklerini dinledi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in talimatı ile harekete geçen Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, muhtarlar ziyaretlerine başladı. Hizmetlerin takibi ve koordinasyonda sürekliliğin sağlanması ile birlikte mahallelerin sorun, arz ve isteklerini dinlemek adına muhtarları makamlarında ziyaret eden Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ayrıca devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Karabulut çalışmaların ve ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

“Pandemi Nedeniyle Toplanamıyoruz”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Pandemi öncesi muhtarlarımız ile toplantılar düzenliyor. Mahallelerdeki sorunlar ve çözümleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorduk. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık nedeniyle muhtarlarımız ile bir araya gelemediğimizden dolayı bizde muhtarlarımızı ziyaret ediyor sorunları dinleyerek çözümleri konusunda planlama yapıyoruz. Acil sorunları elimizden geldiğince hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyor, uzun soluklu sorunlarda ise projelendirme çalışmaları yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472