banner488

Çine 19 Mayıs Gençlik Konseriyle Coştu

Çine 19 Mayıs Gençlik Konseriyle Coştu
banner496

CHP Çine İlçe Örgütü Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen gençlik konseri güzel görüntülere sahne oldu. Çine19 Mayıs gençlik konseriyle coştu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Kapsamında gerçekleştirilen Gençlik Konseri Çine Hükumet Meydanında yapıldı. Çinelilerin ilgi gösterdiği konserde, Necati ve Saykolar adlı müzik grubun sahne performansları ile unutulmayacak bir gece yaşandı. Konser boyunca meydana kurulan dev ekran ile Atatürk'ün videoları yayınlandı. Gençlik konserine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca’da katıldı. Çine 19 Mayıs gençlik konseriyle coştu.

Atatürk’ün çizdiği yol üzerinden durmadan hedefe yürüyeceklerini belirten CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, “Ulusal bağımsızlığımızın milat tarihi olan 19 Mayıs'ı Atatürk gençliğe armağan etmiş, böylece gençliğe adanmış bir bayram olarak dünya tarihinde yine bir ilk olmayı başarmıştır. Bir 19 Mayıs, Mustafa Kemal'i Samsun'a ulaştırmış ulusumuzu da Atatürk'üne kavuşturmuştur. O tarihten beri 19 Mayıs karanlıkla mücadele edebilecek cesaret, her güçlüğü aşabilecek enerji ve yepyeni bir ülke kurabilecek genç vizyonu temsil eder. Bu gün bize düşen bu vazifenin bilinci ile Atatürk'ün çizdiği yol üzerinde hedefe durmadan yürüyeceğimize bir kez daha and içeriz” şeklinde konuştu.

"19 Mayıs Gençler Demek"

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, "Atatürk'e sormuşlar, paşam siz ne zaman doğdunuz? Hiç düşünmeden cevap vermiş, 19 Mayıs 1919'da dünyaya geldim. Bu tarih çok önemli. Değerini bilmemiz lazım. 19 Mayıs bu milletin kurtuluşu demek. 19 Mayıs emperyalizme karşı bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atıldığı gün demek. 19 Mayıs gençler demek. 19 Mayıs'ı her zaman kalbinizde taşıyıp, kafamıza kazımamız gerekiyor. Bu ülke çok güzel 19 Mayıslar gördü, inşallah ileride de alanlarda statlarda 19 Mayısları kutlayacaksınız. 19 Mayıs ruhunu yaşatmamız anlamında bu geceyi yapmamız gerekiyordu. Başta belediye başkanımız olmak üzere bizlere destek olanlara teşekkür ediyoruz. Atalarımızdan bizlere İstiklal Marşı, 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı miras kaldı. Sizler çok şanslı bir milletin evlatlarısınız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 18:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472