Çine Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, " Üye sayısına baktığımız zaman büyük bir çiftçi ailesiyiz" dedi.

Her yıl geleneksel olarak düzenleyen Çine Ziraat Odası iftar programını, bu yıl Kervan Köfte Restoranın’da 300 kişiyi ağırlayarak gerçekleştirdi. İftar programına Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Kazım Oluç, İyi Parti İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, siyasi parti yönetim kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Mehmet Atay, Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel ve Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve delegeler katıldı.

İftar programının ardından konuşma yapan Özkan Atıgan, “Ziraat odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimiz. Ziraat odası Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesidir. Üye sayısına baktığımız zaman büyük bir çiftçi ailesidir. Bizler çiftçilerimizin sıkıntılarını ilgili bakanlığımızla paylaşmak ve onlara yardımca olmak amacıyla biz buradayız. İnşallah yaptığımız çalışmalarımızla çiftçilerimize yardımcı olmuşuzdur. Biz sizler için buradayız. Şu anda soframızda yediğimiz nimetlerin tümü çiftçimizden gelmekte. Çiftçimizin daha çok çalışması daha çok hak ettiğini alması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine, ülkemize ve çiftçimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz 2018 yılımızın bol ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum. İftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.