banner488

Çine’de İtalyan Köprüsü Tek Yönlü Oluyor

Çine’de İtalyan Köprüsü Tek Yönlü Oluyor
banner496

Çine'ye giriş ve çıkışı sağlayan İtalyan Köprüsü’nden bundan sonra ilçeye giriş olarak tek yönlü trafik akışı sağlanacak.

Çine’de trafik sıkışıklıklarının giderilmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi ve Çine Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mehmet Yavaş Caddesi'nden başlayan yol çalışmalarında İtalyan Köprüsü’ne kadar gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yol çalışmalarının bitiminde Çine’ye giriş olarak İtalyan Köprüsü tek yönlü trafik akışı sağlanacağını belirtti.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Çine’de merkeze bağlanan Mehmet Yavaş Caddesi’nde ve birçok caddede yaşanan trafik sıkışıklıklarının giderilmesi çalışmalarımıza başladık. Çine’mizin daha rahat yaşanabilir hale getirmek için yollarımızdaki sorunları, sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Bu sorunları ortadan kaldırmak için İtalyan Köprüsü'nü sadece ilçeye giriş amacıyla tek yön olarak kısıtladık. Köprünün uzantısı olan Mehmet Yavaş Caddesi'nde de tek yön uygulamasına geçiyoruz. İlçeden çıkış yapmak isteyen sürücüler Kent Pastanesi önündeki caddeye çıkan yolu ve diğer yollardan Adnan Menderes Bulvarına ulaşa bilecekler. Kalabak Çayı Köprüsünü de ilçeden çıkış için kullanılmasını sağlamalıyız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 19:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472