banner488

Belediye Tatlı Su Çeşmeleri 10 Gün Kapalı

Belediye Tatlı Su Çeşmeleri 10 Gün Kapalı
banner496

Çine’de bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvuranların sayısı artınca Çine Belediye önlem almak amacı ile tatlı su çeşmelerini kapattı.

Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, ilçedeki yaşanan sağlık durumunun sulardan kaynaklı olup olmadığı araştırılmak için numunelerin alındığı söyledi. Tatlı su çeşmelerinin 10 gün süre ile kapalı kalacağını açıklayan Yörük, "Çeşmelerimizi geçici olarak kullanıma kapattık. Bu yapılan işlem tamamıyla vatandaşımızın sağlığı ile ilgili. Vatandaştan gelen şikayetler üzerine kaymakamlık, sağlık yetkilileri ile bir toplantı neticesinde böyle bir karar aldık. Umarım bir an önce salgının nedeni bulunur. Sudan mı yoksa başka bir olaydan mı böyle bir salgın oluştu bunu zamanla hep birlikte göreceğiz. Sularımızın tahlili yapılacak. Eğer sularda herhangi sağlığı teşkil eden bir durum olmaz ise 10 günün ardından çeşmelerimiz yeniden halkın hizmetine sunulacak" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Münevver Çınar
Münevver Çınar - 5 yıl Önce

Peki şüphe varda sular kapatıldı. Neden şişeleme tesisi içerde üretim yapıyor. O sularda aynı kaynaktan gelmiyor mu? Bunu açıklayın....

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472